АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Bild: Частина українських військових незадоволена операцією в Курській області

Читать на русском
Bild: Частина українських військових незадоволена операцією в Курській області
Bild: Частина українських військових незадоволена операцією в Курській області

Bild з посиланням на джерела повідомляє, що частина українських військових незадоволена операцією ЗСУ у Курській області.

Видання повідомляє, що його заступник головного редакції Пауль Ронцхаймер, який постійно буває в Україні, в тому числі і на лінії фронту, розповів, що далеко не всі його українські співрозмовники задоволені операцією ЗСУ в Курській області.

«Я чую багато скепсису та багато критики від тих джерел, з ким я говорив. Багато хто у військових колах каже: “Як може бути таке, що там ми проводимо великий наступ, а на Донеччині у нас величезні проблеми. Там нам потрібна зброя, боєприпаси і насамперед люди”. Це одна із найбільших проблем України зараз, що на деяких ділянках фронту не вистачає солдатів. Тому військові чиновники, з якими я говорю, дивуються, що там (у Курській області) проводять наступ», – сказав Ронцхаймер.

«Друге питання, яке багато хто задає: як довго воно триватиме. Ми вже казали, що російська пропаганда у повній паніці. Але багато хто в українських військових колах запитує, чи справді це той регіон, який можна довго утримувати. Як працюватиме логістика, чи можна буде постачати українських солдатів там, постачати їм амуніцію», – додав він.

За словами заступника головного редакції, від відповіді на друге питання залежить третє: чи можна буде обміняти захоплені райони Курської області на території України, які зараз зайняті Росією. Сам журналіст називає це «мріями» та вкрай малоймовірним. На його думку, ЗСУ не зможуть утримувати зайняті території тижня чи місяці.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРонцхаймер ПаульЗСУВСУРосіяРоссияПрорив кордону в Курській областіКурська областьКурская область

Дата і час 09 серпня 2024 г., 20:14     Переглядів Переглядів: 2667
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.088638