АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

Загарбники запустили "Шахеди" з кількох напрямків

Читать на русском
Загарбники  запустили "Шахеди" з кількох напрямків
Загарбники запустили "Шахеди" з кількох напрямків

Увечері 10 серпня в кількох областях Україні було оголошено повітряну тривогу. Російські окупанти запустили дрони типу Shahed із південного напрямку.

Про це повідомили Повітряні сили ЗС України. Згідно з інформацією на 21:44, безпілотники ворога рухаються із Запорізької області у напрямку на Дніпропетровщину.

Уже у 22:15 українські захисники повідомили про "Шахеди" курсом на Харківщину. Одночасно було зафіксовано ворожі пуски КАБ тактичною авіацією на Сумщині.

Повітряна тривога пролунала у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Полтавській і Сумській областях.

Україною шириться повітряна тривога: ворог запустив  qhiqqkikqiqekant

Монітори у 22:20 повідомили, що фіксуються три безпілотника в Харківській області північним курсом, один біля Балаклії, два районі Лозової, та "можуть бути ще".

У 22:35 ПС повідомили про "нову група ударних БпЛА у напрямку Дніпропетровщини".

У 22:50 на мапі тривог почервоніли Миколаївщина та Херсонщина. Монітори у пабліках зазначили, що наразі у повітрі фіксуються три дрони, які з Харківської області перелітають у Полтавську, ще два або три "навертають кола навколо Покрови" у Дніпропетровської області. Та один безпілотник летить на південь від миколаївської Снігурівки курсом північно-західним.

Україною шириться повітряна тривога: ворог запустив

Тож наразі загроза з повітря у Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській та Харківській областях.

За даними на 23:30 мапа тривог не змінилась (загроза по "Шахедам" - Херсонська, Миколаївська, Дніпропетровська, Полтавська, Харківська, Сумська області). Проте монітори повідомили про вісім нових дронів ворога, що через Бериславський район Херсонської області летять у бік району Снігурівки.

Також два дрона з Харківської області летять у бік Великої Писарівки, один через Охтирку у бік Полтавської області, ще один у районі Троїцького Харківської області. Два БПЛА ворога у Криворізькому районі, курс північний. І ще один "продовжує навертати кола в районі Покрови".

Станом на опівніч на мапі тривог почервоніли Кировогорадська та Чернігівська області.

Україною шириться повітряна тривога: ворог запустив

У ПС повідомили, що кілька груп ворожих безпілотників із Дніпропетровської та Миколаївської областей заходять у повітряний простір Кіровоградщини.

У свою чергу монітори повідомляють, що мобільні антидронові групи захисників України вже працюють, і в деяких місцях "може бути чути антидронову роботу". 

Наразі фіксується безпілотник курсом у бік Сум із південного сходу, ще один із Сумської області у бік Чернігівської. Один – із Сумської області у бік Полтавської, ще один курсом на (або через) Кременчук. Один БПЛА курсом у бік Дніпра з південного заходу. ще два дрони з Дніпропетровської області перелетіли до Кіровоградської області. Одразу сім БПЛА через Баштанський район Миколаївщини курсом північно-західним (два з них вже під Вознесенськом). Також два нових залетіли з Коси і перелітають до Одеської області. І чотири нових мопеди з окупованої Херсонщини курсом західним.

Тож загроза по дронам: Одеська, Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Полтавська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Кіровоградська області.


Теги: повітряна тривогавоздушная тревогаАтакаНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаShahed-136Shahed-131

Дата і час 11 серпня 2024 г., 00:32     Переглядів Переглядів: 1892
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.06349