АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Нардеп Костенко розповів, як бої у Курській області вплинули на східний фронт

Читать на русском
Нардеп Костенко розповів, як бої у Курській області вплинули на східний фронт
Нардеп Костенко розповів, як бої у Курській області вплинули на східний фронт

РФ не має резервів для того, щоб зупинити українських військових у Курській області. За словами нардепа Романа Костенка, ворогові доведеться "десь брати" їх, зокрема забирати з інших ділянок фронту.

Українська операція в Курській області може позитивно позначитися на фронті. За словами народного депутата від фракції "Голос" Романа Костенка, наслідки наступу будуть зараз відчутні. Про це він розповів у інтерв’ю УП.

"Коли я говорю про те, що вона (операція в Курській області, – Ред.) позитивно склалася, я маю на увазі, що її наслідки будуть зараз тільки відчутні. Тому що в Росії особливих резервів немає, щоб нас там зупиняти. Їм доведеться десь брати ці резерви", – сказав Роман Костенко.

За його словами, ворогові доведеться резерви забирати з інших ділянок фронту, зокрема, які вони планували застосувати для подальших проривів на Торецькому, Покровському напрямках тощо.

Костенко зазначив, що зараз немає інформації про те, що росіяни перекинули резерви і на фронті полегшало. Проте ситуація напружена, ЗС РФ продовжують тиснути.

"Але ще раз: противник не знає, чи продовжуватиме наступ, бо ніхто не знає, коли зупиниться наш рейд у Курській області, які у нас резерви і як ми продовжуватимемо", – пояснив нардеп.

Він зазначив, що зараз росіяни намагаються якось реагувати за допомогою технічних засобів, у тому числі авіації, шукають резерви для перекидання на цей напрямок.

Костенко додав, що Покровський та Торецький напрямки залишаються гарячими.


Теги: Костенко РоманЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПрорив кордону в Курській областіКурська область

Дата і час 13 серпня 2024 г., 11:58     Переглядів Переглядів: 1695
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.076077