АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Двоє українських співробітників із ГВС «Суджа» зникли безвісти, — росЗМІ

Читать на русском
Двоє українських співробітників із ГВС «Суджа» зникли безвісти, — росЗМІ
Двоє українських співробітників із ГВС «Суджа» зникли безвісти, — росЗМІ

Російські журналісти стверджують, що до 2022 року на станції працювали три співробітники НАК "Нафтогаз", а після повномасштабного вторгнення ЗС РФ їх залишилося двоє. Зараз вони вважаються зниклими безвісти, хоча офіційно українська сторона не коментувала те, що сталося.

Двоє українських співробітників газової станції "Суджа" нібито зникли безвісти після того, як Збройні сили України (ЗСУ) провели атаку на Курську область. Про це пише російське медіа.

За даними російських журналістів, до початку бойових дій на станції працювали троє співробітників НАК "Нафтогаз", проте після лютого 2022 року один із них повернувся в Україну, а решта двоє залишилися на своїх місцях.

 eiqeuikziqzqant

6 серпня 2024 року нібито внаслідок обстрілу ЗСУ один із снарядів пробив стіну будівлі станції та влучив у кабінет, де, як стверджують росЗМІ, перебували українські фахівці. Станом на зараз їхнє місцезнаходження невідоме, і вони вважаються зниклими безвісти.

Медіа зазначає, що газовимірювальна станція (ГВС) "Суджа" залишається єдиним російським об’єктом, через який російський газ продовжує надходити до Європейського Союзу. Після атаки на Курську область біржова ціна на газ зросла з $461 до $491 за тисячу кубометрів, сягнувши максимального рівня з 1 грудня 2023 року.

Зазначимо, на момент публікації матеріалу компанія "Нафтогаз", а також Міністерство енергетики України не підтверджували інформацію російських ЗМІ.


Теги: НафтогазНАК НафтогазРосіяРоссияПрорив кордону в Курській областіКурська областьКурская областьбезвісті зникліпропавшие без вестиСуджаГИС Суджа

Дата і час 13 серпня 2024 г., 12:51     Переглядів Переглядів: 2484
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.471499