АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Ще один район Курської області РФ неподалік Суджі офіційно евакуйовують

Читать на русском
Ще один район Курської області РФ неподалік Суджі офіційно евакуйовують
Ще один район Курської області РФ неподалік Суджі офіційно евакуйовують

У Великосолдатському районі Курської області РФ почали евакуацію жителів. Це вже п’ятий район області, де проводиться евакуація, хоча він не межує з Україною.

Ще один район Курської області РФ офіційно евакуйовують. Як повідомила місцева влада, ідеться про Великосолдатський район, який знаходиться поряд із Суджею, але не межує з Україною.

Про те, що у Великосолдатському районі курської області почали евакуювати жителів, повідомив його очільник Володимир Зайцев.

"Евакуації у нашому районі не було до сьогодні. Усі виїжджали самостійно, ніхто не перешкоджав. Сьогодні збираємо дані, хто все ж таки потребує евакуації", - написав голова району.

За його словами, людей у районі залишилося багато, але вони не хочуть виїжджати. Станом на 12 серпня заяв на евакуацію не було, уточнив Зайцев.

За повідомленнями, евакуацію на 13 серпня оголошено у п’яти районах Курської області, людей вивозять також із Глушковського, Рильського, Кореневського та Бєловського районів. Жителі Красноярузького району сусідньої Бєлгородської області практично повністю покинули його.

Тим часом після появи у мережі кадрів з дорожнім знаком з написом "Льгов" влада Льговського району оголосила "фейком" інформацію про те, що українські сили дійшли до міста і перебувають за 15 км від курської АЕС.


Теги: Курська АЕСКурская АЭСЗСУВСУЭвакуацияЕвакуаціяРосіяРоссияКурская областьПрорив кордону в Курській областіКурська областьСуджа

Дата і час 13 серпня 2024 г., 14:32     Переглядів Переглядів: 1929
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.653856