АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

У Британії планують прирівняти жінконенависництво до форми тероризму

Читать на русском
У Британії планують прирівняти жінконенависництво до форми тероризму
У Британії планують прирівняти жінконенависництво до форми тероризму

Уряд Великої Британії планує визнати жінконенависництво однією з форм тероризму.

Про це повідомляє The Guardian.

Міністерка внутрішніх справ Іветт Купер розпорядилася переглянути антитерористичну стратегію з метою боротьби з насильством щодо жінок і дівчат, виявити прогалини в чинному законодавстві і вивчити нові ідеології.

Згідно з цими пропозиціями, вчителі будуть юридично зобов’язані направляти учнів, яких вони підозрюють у крайній мізогінії, до антитерористичної програми уряду Великої Британії.

"Занадто довго уряди не могли протидіяти зростанню екстремізму як в інтернеті, так і на наших вулицях, і ми бачимо, як зростає кількість молодих людей, радикалізованих в інтернеті. Підбурювання до ненависті всіх видів руйнує і підриває саму структуру наших спільнот і нашої демократії", – сказала Купер.

За її словами, останніми роками боротьба з екстремізмом була сильно ослаблена, "саме тоді, коли вона була найбільш необхідна".

"Саме тому я доручила Міністерству внутрішніх справ провести швидкий аналітичний спринт щодо екстремізму, скласти карту і відстежувати екстремістські тенденції, зрозуміти факти про те, що працює, щоб відірвати і відвернути людей від екстремістських поглядів, а також виявити будь-які прогалини в чинній політиці", – додала міністерка.

Минулого місяця офіцер поліції попередив, що такі інтернет-інфлюенсери, як Ендрю Тейт, можуть радикалізувати молодих чоловіків і хлопців до крайньої мізогінії так само, як терористи залучають своїх послідовників.

Керівниця відділу поліції з питань протидії насильству щодо жінок і дівчат (VAWG) Меггі Бліт  сказала, що вплив на молодих хлопців в інтернеті є "досить жахливим".

Вона зазначила, що закон про безпеку в інтернеті потребує доопрацювання і що для захисту дітей необхідно вживати більш швидких заходів.


Теги: ТероризмКупер ІветтжінконенависництвоженоненавистничествоТерроризмВеликобританіяВеликобритания

Дата і час 18 серпня 2024 г., 14:21     Переглядів Переглядів: 1720
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.063035