АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Дубінський продовжує подавати депутатські звернення, перебуваючи в СІЗО

Читать на русском
Дубінський продовжує подавати депутатські звернення, перебуваючи в СІЗО
Дубінський продовжує подавати депутатські звернення, перебуваючи в СІЗО

Олександр Дубінський продовжує подавати депутатські звернення, навіть перебуваючи в СІЗО. Очевидно, у цьому нардепу допомагає помічник на громадських засадах і за сумісництвом його адвокат Клим Братківський.

Про це повідомляє "Чесно".

Нардеп, який отримав три підозри — щодо підробки службових документів, організації схеми виїзду за кордон військовозобов’язаного та у державній зраді, повідомляє у своєму Телеграм-каналі про окремі зі звернень.

Дубінський подає доволі багато звернень, натомість запитів на сторінці депутата на сайті парламенту зафіксовано лише чотири. Останній датований 2021 роком. Тематика різноманітна.

Через тотальну закритість інструменту депутатських звернень дізнатися достеменно, які саме питання та цілі Дубінський реалізовує, перебуваючи в СІЗО за підозрою у державній зраді, громадськість, на жаль, не може.

ЗМІ проаналізували депутатські запити від початку роботи Верховної Ради ІХ скликання і до серпня 2024 року. Наші аналітики виявили, що понад шість тисяч запитів — це лише незначна частина документів, які створюють нардепи. Можливість подання депутатських звернень також передбачена законом без необхідності публікувати перелік та їхній зміст. Фактично інструмент звернень є непублічним та дозволяє використовувати статус нардепа для вирішення дуже різноманітних питань.

З огляду на це, ЗМІ наполягають на необхідності публічності депутатських звернень, аби громадськість мала можливість відстежувати їх використання.


Теги: ДепутатыДепутатиБратковский КлимДубинский АлександрДубинскийДубінський ОлександрСІЗОСИЗО

Дата і час 19 серпня 2024 г., 15:00     Переглядів Переглядів: 1772
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.064866