АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Журналіст Юрій Макаров розповів, чому українцям важко зректися Пугачової

Читать на русском
Журналіст Юрій Макаров розповів, чому українцям важко зректися Пугачової
Журналіст Юрій Макаров розповів, чому українцям важко зректися Пугачової

Заслужений журналіст України Юрій Макаров пояснив, чому навіть під час повномасштабної війни з Росією багатьом українцям важко відмовитися від російської співачки Алли Пугачової. Наприклад, шоумен Андрій Данилко нещодавно опублікував з нею фото, а в коментарях з’явилося чимало вдячних повідомлень від відомих і не дуже публічних підписників зірки.

Журналіст не вважає, що лояльність саме до Примадонни є "трагедією", адже не сприймає її як артистку, яка бодай якось впливає на культуру в Україні. Про це він розповів в інтерв’ю Аліні Доротюк.

"Слід враховувати, що свого часу – вона нічого для цього не зробила – але Алла Пугачова була певною мірою виразом ледь відчутної опозиції. Вона була надто смілива, надто талановита для загальнорадянського естрадного російськомовного контексту. Вона ні на кого особливо не зважала, не робила провладні виступи", – зазначив Юрій Макаров.

І хоча артистка відкрито не виступала проти влади, для багатьох людей, які застали пік її кар’єри, Примадонна стала голосом інтелігенції, вважає журналіст.

"Я пам’ятаю, що в моїй молодості це було надзвичайно талановито. Для мого покоління талановите було мало не синонімом антирадянського. Дуже мало було прорадянських митців, які при цьому залишалися б талановитими або яскравими. Така була опозиція. Тому я не бачу в цьому аж такої вже трагедії. Вона точно не визначає культурний клімат в нашій країні і в нашому середовищі", – прокоментував українець лояльність деяких співгромадян до Пугачової.

 qhiqqkiqehiqzrant

Щодо її чоловіка – Максима Галкіна – Юрій Макаров не має однозначної думки, адже ніколи не слідкував за його творчістю та позицією.


Теги: Доротюк Алинаінтерв’юИнтервьюАртистыАртистиГалкин МаксимПугачева АллаЖурналистыжурналістиМакаров Юрий

Дата і час 24 серпня 2024 г., 20:20     Переглядів Переглядів: 1834
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.070201