АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Агент "Атеш" розвідав базу окупантів на Запоріжжі

Читать на русском
Агент "Атеш" розвідав базу окупантів на Запоріжжі
Агент "Атеш" розвідав базу окупантів на Запоріжжі

Російські окупанти продовжують використовувати будинки цивільних осіб як укриття на тимчасово захоплених територіях. В одному з населених пунктів Запорізької області була виявлена база загарбників у житловому будинку.

У одному будинку може перебувати до 15 російських військовослужбовців. Про це в Telegram інформує військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

Замасковане місцезнаходження підрозділів 57 ОМСБр армії РФ було знайдено в районі населеного пункту Розівка Пологівського району. На фото видно, що російські загарбники ховаються в будинках, завалених сміттям для маскування.

Представники "Атеш" повідомили, що в одному такому будинку може розміщуватися до 15 російських окупантів. Крім того, ворог використовує покинуті споруди як укриття для техніки та боєприпасів.

"Але жодні спроби сховатися не врятують їх від неминучого удару. Ми передали всі дані у надійні руки для подальших дій. Окупанти не зможуть уникнути нашого пильного спостереження", – зазначили в "Атеш".

Агент  qhiqqhididdtant
Агент

Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаокупаціяОккупацияЗапорожская областьЗапорізька областьрух АтешАтеш

Дата і час 29 серпня 2024 г., 13:41     Переглядів Переглядів: 1916
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.151254