АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

У ЗСУ повідомили про активність противника на двох напрямках фронту

Читать на русском
У ЗСУ повідомили про активність противника на двох напрямках фронту
У ЗСУ повідомили про активність противника на двох напрямках фронту

В Україні на фронті з початку доби та станом на вечір зафіксовано 175 бойових зіткнень. Найскладніша ситуація спостерігається на Покровському напрямку, проте активність ворога також виявляється на Курахівському та Времівському напрямках.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Telegram.

З початку доби російські окупанти завдали 2 удари по території України, використавши 30 ракет, та 56 авіаударів, скинувши 61 КАБ.

У Генштабі зазначили, що для атак противник також застосовував 498 дронів-камікадзе та здійснив понад 2800 обстрілів по позиціях Сил оборони України та населених пунктах.

На Харківському напрямку відбулося 4 бойових зіткнення. ЗСУ відбивали наступ противника поблизу Вовчанська. Одна ворожа атака - триває.

На Куп’янському напрямку загарбники наступали біля Синьківки, Петропавлівки, Глушківки, Колісниківки, Стельмахівки та Берестового. 15 боїв вже завершено, ще 4 - тривають.

На Лиманському напрямку окупанти штурмували позиції ЗСУ поблизу Греківки, Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Чернещини та Новосадового. Сили оборони зупинили 8 атак, ще 10 - продовжуються.

На Сіверському напрямку ЗСУ відбивали 7 ворожих наступальних дій у районах Верхньокам’янського, Виїмки, Івано-Дар’ївки та Спірного. Ще 2 бої продовжуються.

На Краматорському напрямку тривав 8 боїв, зокрема біля Кліщіївки, Калинівки, Часового Яру, Ступочок та Білої Гори. У Генштабі зазначили, що ЗСУ зупинили всі ворожі атаки загарбників на цій ділянці фронту.

На Торецькому напрямку відбулося 17 боєзіткнень. Ворог штурмував позиції ЗСУ поблизу Торецька, Щербинівки, Романівки та Неліпівки. Наразі 4 атаки ворога тривають.

На Покровському напрямку точилося 55 боїв у районах н.п. Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Новогродівка, Крутий Яр, Гродівка, Михайлівка та Селидове. Українські захисники відбили 48 наступальних дій, ще 7 - продовжуються.

"Сьогодні на цьому напрямку було знешкоджено 414 окупантів, з них 197 - безповоротно. Також знищено танк, два бронетранспортери, один міномет, два БпЛА, три одиниці автотранспорту, один мотоцикл та інший важливий об’єкт противника. Крім того, пошкоджено один БТР та три автомобілі", - повідомили в Генштабі.

На Курахівському напрямку ворог 25 разів атакував поблизу Українська, Георгіївки та Костянтинівки. 19 боїв завершено, ще 6 - тривають.

На Времівському напрямку окупанти здійснили 20 спроб витіснити підрозділи ЗСУ з займаних рубежів оборони біля Водяного, Вугледара, Костянтинівки та Пречистівки. Наразі тривають 2 ворожі атаки.

На Придніпровському напрямку загарбники зазнали поразки, двічі атакуючи позиції ЗСУ.

У Генштабі зазначили, що на інших напрямках - без особливих змін.


Теги: боевые действияфронтНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 02 вересня 2024 г., 23:43     Переглядів Переглядів: 1862
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.071771