АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Українські БПЛА-камікадзе готуються до атаки на РФ, — Defence Express

Читать на русском
Українські БПЛА-камікадзе готуються до атаки на РФ, — Defence Express
Українські БПЛА-камікадзе готуються до атаки на РФ, — Defence Express

Аналітики вважають, що під час масованих атак на критичну інфраструктуру Росії можуть використовуватися відразу кілька десятків стартових майданчиків.

Експерти Defence Express проаналізували інформацію Генштабу ЗСУ щодо підбиття підсумків бойових дій підрозділів безпілотних ударних систем. Вони зазначили, що прикріплені фотографії дещо ілюструють підготовку до злету далекобійних дронів-камікадзе, які застосовуються для атак на територію Російської Федерації.

Варто зазначити, що підготовка до старту проходить у нічний час або ближче до світанку. Процес запуску далекобійних дронів-камікадзе здійснюється на імпровізованих стартових майданчиках. Як відзначають експерти, ці майданчики в основному розташовані на ділянках автодоріг з малим інтенсивним рухом у темну пору доби.

"Імовірно, під час масованих нальотів на критичну інфраструктуру Росії для старту може використовуватися навіть кілька десятків таких стартових майданчиків. Оскільки на наведених фотографіях ми можемо бачити лише кілька БПЛА на одній стартовій локації", — додають у Defence Express.

 eiqdiqxriqzuant

Експерти також підкреслюють, що використання додаткового обладнання управління під час старту залишається певною інтригою. Такі деталі на фотографіях не були продемонстровані.

У Генштабі також зауважили, що використання fpv-дронів на фронті збільшилося на 25%. Зокрема, порівнювалася статистика за червень і серпень.


Теги: Напад Росії на УкраїнуНападение России на УкраинуВойнаВійнаЗСУВСУГенштаб ВСУБПЛА

Дата і час 06 вересня 2024 г., 21:27     Переглядів Переглядів: 1485
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.183698