АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

На Львівщині жителя Самбора звільнили від покарання за смертельну ДТП

Читать на русском
На Львівщині жителя Самбора звільнили від покарання за смертельну ДТП
На Львівщині жителя Самбора звільнили від покарання за смертельну ДТП

Самбірський міськрайонний суд 3 вересня визнав Романа Голопича винним у смертельній ДТП, що сталася 9 березня 2024 року в Самборі, проте звільнив його від покарання, призначивши два роки іспитового терміну.

У вироку зазначається, що обвинувачений перебував за кермом автомобіля Nissan Tiida, виїжджав заднім ходом і наїхав на пішохода.

Згідно з матеріалами справи, пішохід отримав кілька гематом та закриту черепно-мозкову травму. Від отриманих травм він помер у Дрогобицькій міській лікарні.

На суді обвинувачений повністю визнав свою провину і розкаявся. Роман Голопич пояснив, що 9 березня знаходився поблизу Самбірської центральної лікарні. Коли він сів в автомобіль і почав виїжджати, йому зателефонував батько, під час розмови з яким обвинувачений був неуважний і наїхав на пішохода. За словами Романа Голопича, він одразу почав надавати потерпілому медичну допомогу і згодом фінансово допомагав із лікуванням.

Представниця загиблого у суді нагадала, що обвинувачений повністю відшкодував матеріальну та моральну шкоду, тому не має до нього претензій. Вона також попросила суд не відправляти Романа Голопича до в’язниці.

Суддя Володимир Галин визнав Романа Голопича винним у смертельній ДТП (ч. 2 ст. 286 ККУ), але звільнив його від покарання, призначивши два роки іспитового терміну. Крім того, обвинувачений має сплатити 5,7 тис. грн за судові експертизи. Вирок підлягає оскарженню в апеляційному порядку.


Теги: ПогибшиеАваріяАварияДПТЛьвовская областьЛьвівська область

Дата і час 07 вересня 2024 г., 14:19     Переглядів Переглядів: 1675
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.168797