АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У РФ заявили, що за ніч збили 144 БПЛА

Читать на русском
У РФ заявили, що за ніч збили 144 БПЛА
У РФ заявили, що за ніч збили 144 БПЛА

Вночі був атакований підмосковний аеропорт "Жуковський" – його закривали на приліт та виліт літаків. Рейси з міркувань безпеки не приймали також аеропорти "Внуково" та "Домодєдово".

Як повідомляє "Укрінформ", про це інформує "Радіо Свобода".

Уточнюється, що на даний момент роботу всіх трьох аеропортів відновлено.

Також у ніч на 10 вересня дрони влучили у багатоповерхові будинки в Раменському Московської області (розташованому за кілька кілометрів від аеропорту Жуковський). Там виникла пожежа, загинула жінка 46 років, ще четверо людей постраждали – щонайменше трьох шпиталізували, уточнив губернатор Підмосков’я Андрій Воробйов. Пожежа вже ліквідована.

Повідомляється, що в результаті удару дрона пошкоджено як мінімум двадцять квартир: шість балконів згоріли повністю, ще в шести вибиті вікна, залишилися сліди кіптяви. Свідки публікують моменти польоту безпілотника, його удару і пожежі.

 eiqrriukidqxant

Ще один безпілотник влетів в іншу багатоповерхівку в Раменському – пошкоджено квартиру, також є постраждалий.

Місцеві жителі та телеграм-канали повідомляють про третю багатоповерхівку в Раменському, в якій також виникла пожежа після влучання дрону. Крім того, ще один безпілотник впав у ліс у сусідньому селі Прудки.

Евакуйованих із будинків мешканців розміщують у пунктах тимчасового розміщення. Зараз там перебувають 43 особи.

Крім Раменського, згідно з інформацією Воробйова, безпілотники збили вночі у Подільську, Люберцях, Домодєдові та Коломні. Повідомлялося також про дрони з Кашири. Уламки безпілотника впали на Каширське шосе – його перекрили в бік Москви, повідомила голова округу Домодєдово Євгенія Хрустальова.

Мер Москви Сергій Собянін, у телеграм-каналі якого всю ніч оновлювалася інформація про дрони, що "летіли на Москву", стверджує, що пожежа в багатоповерхівці в Раменському, де загинула жінка, і в аеропорту "Жуковський" сталися "при відбитті атак" та від "падіння уламків". Воробйов використовував нейтральні терміни.

За інформацією Міноборони Росії, вночі було знищено всього 144 безпілотники над дев’ятьма російськими регіонами, зокрема 20 – над Московською областю. Ще 72 дрони збили над Брянською областю, решта – над Бєлгородською, Курською, Воронезькою, Липецькою, Орловською, Калузькою та Тульською областями.

Повідомлялося, що Росавіація запроваджувала тимчасові обмеження і в аеропорту Казані.

Також надійшла інформація про атаку на аеродроми "Шайківка" (Калузька область) та "Халине" (Курська область). З "Шайковки" зазвичай злітають Ту-22м3, з "Халине" запускають «шахеди».


Теги: ПодмосковьеВойнаВійнаБПЛАдрониАтакаРоссияРосія

Дата і час 10 вересня 2024 г., 09:49     Переглядів Переглядів: 1595
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.035245