АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Ворог завдав удару по енергооб’єктах у восьми областях, – Міненерго

Читать на русскомRead in English
Ворог завдав удару по енергооб’єктах у восьми областях, – Міненерго
Ворог завдав удару по енергооб’єктах у восьми областях, – Міненерго

За минулу добу ворог обстрілював цивільну енергетичну інфраструктуру у Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Про це інформує пресслужба Міненерго.

У Дніпропетровській області через обстріли двічі знеструмлювалася підстанція, а також побутові споживачі та водоканал. Крім того, була знеструмлена підстанція, споживачі і залізниця (перебоїв у русі потягів не було). Живлення було відновлено за резервною схемою.

У Сумській області внаслідок обстрілу повітряної лінії знеструмлювалася підстанція та побутові споживачі Харківської області. Живлення також відновлено за резервною схемою.

У Полтавській області під час повітряної тривоги відключалася повітряна лінія, внаслідок чого знеструмлювалися споживачі. Живлення було відновлено.

У Чернігівській області через обстріл відключилися повітряні лінії, внаслідок чого були знеструмлені 947 абонентів у 15 населених пунктах.

У Донецькій області внаслідок ворожого обстрілу території однієї з шахт було пошкоджено обладнання. На момент інциденту в шахті людей не було. Одній особі була надана медична допомога.


Теги: Енергетическая инфраструктураенергетична інфраструктураНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаАтакаМинэнергоМіненерго

Дата і час 10 вересня 2024 г., 11:13     Переглядів Переглядів: 1687
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.076231