АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Актор Майкл Дуглас приїхав до Києва

Читать на русском
Актор Майкл Дуглас приїхав до Києва
Актор Майкл Дуглас приїхав до Києва

Почесний гість був вражений красою архітектури столиці, а також активно цікавився історичними подіями, що мали місце в Києві.

Відомий голлівудський актор та номінант на Оскар Майкл Дуглас сьогодні, 11 вересня, приїхав в Україну. Актор уже встиг відвідати низку культурних пам’яток, повідомляє пресслужба управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Дуглас, який з перших днів повномасштабного російського вторгнення підтримує Україну, завітав до Києва. «Під час прогулянки Майкл відвідав Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу та парк «Володимирська гірка», де оцінив мальовничі краєвиди Дніпра, а потім відвідав величну Андріївську церкву. Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які мали місце в Києві», – йдеться в повідомленні.

Зауважимо, актор прибув до України, щоб взяти участь у Саміті перших леді та джентльменів, який відбудеться 12 вересня. Цей захід організувала перша леді Олена Зеленська.

У 2022 році, після вторгнення Росії в Україну, актор висловив підтримку українському народу. «Зараз чудовий час оцінити, що таке справжня демократія. Я просто дуже пишаюся тим, що зробили люди в цій країні» – заявляв Дуглас. 


Теги: АктерыАкториКиївКиевМайкл Дуглас

Дата і час 11 вересня 2024 г., 21:31     Переглядів Переглядів: 2179
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
5.771727