АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Група підлітків напала на двох українок у Варшаві

Читать на русском
Група підлітків напала на двох українок у Варшаві
Група підлітків напала на двох українок у Варшаві

 У Варшаві, в парку імені płk. Jana Szypowskiego «Leśnika» в районі Гоцлавек, група підлітків напала на двох неповнолітніх дівчаток-українок.

Про цей інцидент нашій редакції розповіла старша сестра однієї з постраждалих, Дар’я, яка прийшла на допомогу майже одразу.

За словами Дар’ї, вона отримала тривожний дзвінок від своєї молодшої сестри Ангеліни приблизно о 20:27. Сестра в паніці повідомила: «Даша, мене побили, я не знаю, куди бігти, вони за нами».

Ангеліна з подругою знаходились в парку та розмовляли по телефону з третьою приятелькою. У цей момент до них підійшла група підлітків, на вигляд 16-17 років, що складалася з шести осіб (троє хлопців і три дівчини). Постраждалі стверджують, що нападники були поляками і, ймовірно, знаходились у стані алкогольного сп’яніння.

«Вони підійшли до дівчаток і почали провокувати їх, запитували: «Macie jakiś problem?» і кричали «Sp***dalajcie na Ukrainę», — розповіла Дар’я. — Після цього вони спробували відібрати телефон, почали бити по обличчю, тягнути за волосся і бити ногами».

Налякані дівчата спробували втекти, але група підлітків кинулась за ними. «Вони знову штовхали їх, кидали на землю і продовжували побиття. Дівчатам завдавали удари, а хлопці просто стояли і спостерігали», — розповіла Дар’я. На щастя, дівчатам вдалося втекти, і вони знову спробували сховатися від нападників.

Дар’я порадила сестрі бігти до найближчого магазину Żabka, де можна зустріти людей і сховатися. Коли Ангеліна та її подруга добігли до магазину, підлітки знову з’явилися, але цього разу хлопці утримували дівчат від подальших дій.

Дар’я поспішила на допомогу, перебуваючи всього в двох кілометрах від місця події. Вона зазначила, що встигла зняти нападників, коли вони знаходилися біля магазину. Поліція, що прибула за викликом, вислухала постраждалих і Дар’ю, однак, за її словами, замість затримання підозрюваних, поліцейські спочатку довго перевіряли документи.

«Ми стояли близько 20 хвилин, показували документи, хоч підлітки не пішли далеко. Я повідомила про це поліції, але нас відвезли додому», — пояснила Дар’я. Вона додала, що патруль продовжував знаходитися неподалік від їхнього будинку ще близько 15 хвилин.

На щастя, дівчата відбулися лише легкими забоями і синцями.


Теги: підліткиподросткиНападениеПольщаПольшаВаршаваУкраїнціУкраинцы

Дата і час 18 вересня 2024 г., 08:32     Переглядів Переглядів: 2010
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.078156