АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

Бойовий медик РФ розповів, коли ЗСУ підуть у масштабний наступ

Читать на русском
Бойовий медик РФ розповів, коли ЗСУ підуть у масштабний наступ
Бойовий медик РФ розповів, коли ЗСУ підуть у масштабний наступ

Лейтенант медичної служби самозваної "ДНР" також переконує росіян у тому, що на Заході дітей використовують для видобутку крові, із додаванням адреналіну від їхніх страждань, і з цієї крові виробляють наркотики. Потім ними "балується" як еліта, так і прості люди.

Російська пропаганда не втомлюється залякувати своє населення звірствами, нібито скоєними ЗСУ на "окупованих" територіях. Проте подібні повідомлення звучать не тільки з федеральних каналів. Аналогічну інформацію поширюють і на місцях. Наприклад, хірург Юрій Євич, старший лейтенант медичної служби так званої "ДНР",  розповів своїм 109 тисячам підписників на YouTube-каналі про те, що ЗСУ планують великий наступ вже цієї осені і можуть захопити Курськ і Білгород.

"Ситуація на фронті зараз набагато гірша, ніж у 2022 році, але ви, дорогі громадяни, цього не усвідомлюєте. Що ви хочете? 52 країни протистоять нам, а все населення країни з першого до останнього дня живе з думкою: ’ніякої війни немає, і СВО мене не стосується, мобілізацій не потрібно, нічого вживати не треба, все якось само вирішиться’, – нарікає він.

За словами Євича, майбутня операція ЗСУ "буде значно масштабнішою, ніж під Ізюмом" і перевершить події в Курській області. У зв’язку з цим він радить жителям прикордонних регіонів зібрати гроші та документи в кілька сумок і підготувати транспорт, щоб у разі необхідності вони могли швидко евакуюватися, а не чекати, що все налагодиться само собою.

"Краще поїхати подалі, – додав медик.

Щоб ще сильніше налякати свою аудиторію, Євич розповів нову порцію моторошних історій про "ворога".

"Зараз на Заході спостерігається масштабне захоплення населення – це звіряче катування і зґвалтування дітей, при цьому їхня кров, насичена адреналіном, що виділяється вже під час цих страждань, переробляється в наркотики", – з повною серйозністю заявив він, стверджуючи, що ці наркотики вживають як еліта, так і "їхнє населення теж".

"Відповідно, яке майбутнє чекає дітей на окупованих територіях, зрозуміло. Чоловіків і жінок чекає приблизно те ж саме. Ринок органів у Європі зараз активно розвивається з початком усіх цих подій", – додав автор відео і перехрестився.


Теги: БелгородЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаокупантиоккупантыДНР

Дата і час 28 вересня 2024 г., 23:35     Переглядів Переглядів: 2213
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.073086