АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

BAE System планує обслуговувати та виготовляти M777 в Україні

Читать на русскомRead in English
BAE System планує обслуговувати та виготовляти M777 в Україні
BAE System планує обслуговувати та виготовляти M777 в Україні

На цей момент компанія проводить оцінку об’єктів української промисловості, що можуть слугувати базою для ремонту й виготовлення артилерійських установок.

Міжнародна компанія з виготовлення озброєння та військової техніки BAE Systems має намір розпочати ремонт, а згодом і виробництво причіпних артилерійських установок M777 в Україні. Про це повідомив генеральний директор українського підрозділу компанії Крістіан Сіар на Міжнародному оборонному форумі, повідомляє Мілітарний.

Сіар підкреслив, що співпраця з українськими підприємствами охоплюватиме не лише ремонт гармат, а й їхнє технічне обслуговування, постачання запчастин та навчання персоналу. Співпраця з однією з українських компаній вже розпочалася.

"Ми дивимося в майбутнє і беремо участь у відновленні місцевої промислової бази навіть після перемоги. Або навіть в умовах, коли бойові дії тривають, ми прагнемо розвивати потенціал і можливості деяких окремих українських компаній", — зазначив він.

Наразі команда BAE Systems оцінює об’єкти української промисловості, котрі можуть стати базою для ремонту та виробництва артилерійських установок. Інформації щодо термінів початку ремонту техніки та виробництва наразі немає. З міркувань безпеки також не розголошуються назви українських компаній, які співпрацюватимуть з BAE Systems.

Крістіан Сіар зазначив, що цей проєкт є багатоетапним і розпочинається з ремонту наявної техніки, що стане основою для подальшого розширення співпраці до локального виробництва.


Теги: M777Гаубица М777УкраїнаУкраинаBAE Systems Land and ArmamentsBAE Systems

Дата і час 02 жовтня 2024 г., 11:52     Переглядів Переглядів: 1969
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.070356