АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Російські окупанти на Донбасі намагаються знищити бойовий потенціал Сил оборони

Читать на русском
Російські окупанти на Донбасі намагаються знищити бойовий потенціал Сил оборони
Російські окупанти на Донбасі намагаються знищити бойовий потенціал Сил оборони

Військовослужбовець з позивним "Мучний" визначив мету противника — захопити Селидове на Донеччині, щоб перерізати комунікації Силам оборони. Лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс" додав, що росіяни нібито намагаються знищити українські запаси боєприпасів, а не просунутися вперед.

Ситуація по всій лінії фронту залишається напруженою, проте останнім часом російські окупанти найбільше намагаються тиснути на Донбас. Зокрема, йдеться про Покровський напрямок. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив боєць Сил оборони з позивним "Мучний".

За його словами, північніше від села Цукурине на Покровському напрямку ЗС РФ почали вдаватися до тиску в бік населеного пункту Вишневе, щоб спробувати захопити місто Селидове з півдня. Звідти ж противник намагається перерізати комунікації.

"Що стосується самого населеного пункту Цукурине, то противник вже розпочинав зачистку західної частини села, це вже лише питання часу, коли ворог щільно осяде над ним. Також посилився тиск на Ізмайлівку, але ми міцно тримаємося", — написав "Мучний".

Окремо військовослужбовець висловився про інші дії з боку ЗС РФ. Після того, як вони підійшли до села Острівське, одразу ж перерізали трасу постачання в районі річки Вовча. У результаті в Гірнику та Курахівці залишилась лише одна дорога постачання.

Ситуація на фронті eiqxidqdidqkant

Лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс" у своєму Telegram-каналі "Офіцер+" також прокоментував ситуацію на фронті. За його словами, складається враження, що на Курахівському та Вугледарському напрямках ЗС РФ прагнуть не знищити українські сили, а "знищити наші запаси боєприпасів".

"Ну ось, знову зараз йдуть численні штурмові дії із застосуванням техніки, але їхня ефективність близька до нуля, результат цього всього лише витрати з нашого боку, і все. Неймовірний ідіотизм", — висловився "Алекс".

Наступ ЗС РФ

Інформацію про активізацію росіян підтвердив також військовослужбовець 24-ї ОШБр "Айдар" Станіслав Бунятов з позивним "Осман".

Ситуація на фронті


Теги: ВС РФЗС РФЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнафронт

Дата і час 04 жовтня 2024 г., 13:18     Переглядів Переглядів: 1731
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
5.142384