АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

ЗС РФ кидають у штурми на Курахівському напрямку цілі колони бронетехніки, - військовий

Читать на русском
ЗС РФ кидають у штурми на Курахівському напрямку цілі колони бронетехніки, - військовий
ЗС РФ кидають у штурми на Курахівському напрямку цілі колони бронетехніки, - військовий

Російські війська продовжують атакувальну операцію на Курахівському напрямку. Вони намагаються прорватися до міста Курахове, кидаючи в штурми колони бронетехніки. 

Лише за перші три дні жовтня на напрямку зафіксовано два масштабних механізованих штурми ворога, які завершились для росіян поразкою. Про ситуацію розповів пресофіцер 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський в ефірі телемарафону.

Військовослужбовцям 79-ки, які ведуть оборону на Курахівському напрямку, тільки у жовтні довелось відбити вже два масованих механізованих штурми ворога.

Окупанти кидають у штурми на Курахівському напрямку цілі колони бронетехніки: військовий розповів про ситуацію eiqridrtiqxkant

"Вони кидають великі сили на прорив, зокрема, оборони 79 ОДШБр в районі села Костянтинівка. У жовтні вже було два масовані штурми", – повідомив пресофіцер бригади.

Так, 1 жовтня у бій росіяни кинули 19 одиниць бронетехніки. Через день, 3 жовтня, на штурм позицій українських воїнів рушили 10 одиниць "броні" ворога.

"Наші десантники фактично знищили цей російський штурм", – зазначив Дрималовський.

1 жовтня в районі Костянтинівки росіяни задіяли 11 ББМ з піхотою та вісім танків. Відбиваючи ворожу атаку,  десантники знищили  чотири танки та дві бронемашини, втрати армії РФ серед поранених і ліквідованих склали близько півсотні осіб.

А 2 жовтня з 10 одиниць техніки Сили оборони уразили 7 – один танк і 6 бойових броньованих машин з десантом. ЗС РФ втратили 20 бійців загиблими та ще понад 20 – пораненими.

"Очевидно, окупанти відчули слабкість і намагаються пришвидшити свій наступ. Наші воїни роблять усе можливе, щоб зірвати ці плани ворога й завдати йому відчутних втрат. Ситуація залишається вкрай напруженою. Район, де стоять миколаївські десантники, поблизу села Костянтинівка у Мар’їнській громаді – фактично кладовище російської бронетехніки. Якщо подивитися з висоти пташиного лету, видно сотні спалених російських танків та іншої бронетехніки", – розповів пресофіцер 79 бригади.


Теги: Дрималовский ОрестДрималовський ОрестЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКурахово

Дата і час 04 жовтня 2024 г., 15:42     Переглядів Переглядів: 1976
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.942417