АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Олександр Шовковський назвав причину другої поразки «Динамо» в Лізі Європи

Читать на русском
Олександр Шовковський назвав причину другої поразки «Динамо» в Лізі Європи
Олександр Шовковський назвав причину другої поразки «Динамо» в Лізі Європи

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський вказав на слабку гру своєї команди в атаці як одну з основних причин поразки від німецького "Гоффенгайму" в другому турі Ліги Європи. Наставник "біло-синіх" також наголосив, що Україна продовжує протистояти російській агресії, і це впливає на всі сфери життя країни.

Про це Шовковський заявив на пресконференції після матчу, інформує офіційний сайт киян. Легендарний воротар підкреслив, що наразі важко говорити про суттєвий прогрес у грі української команди, адже їм в буквальному сенсі доводиться виживати.

 qhiddziqdriqkkant

"Причина поразки? Якщо коротко, то це пропущені м’ячі та голи, які ми не забили. Потрібно усвідомити, що в останній час футбол, як і вся наша країна, виживає. Не йдеться про те, щоб ми могли покращуватися або вдосконалюватися. Ми маємо насамперед вижити. Це стосується багатьох питань. Ми не можемо залучити кваліфікованих легіонерів та нормально готуватися. Це об’єктивні причини. У такій ситуації, щоб ставати сильнішими, потрібно грати з командами, які сильніші за нас", – сказав Шовковський.

Зазначимо, що у матчі з "Гоффенгаймом" українська команда завдала лише одного удару у ворота суперника, який з 27 метрів виконав півзахисник Володимир Бражко. Нагадаємо, після двох зіграних матчів "Динамо" займає 35-те місце в турнірній таблиці Ліги Європи. При цьому кияни залишаються однією з двох команд, які досі не змогли забити у ворота суперників.


Теги: футболистыфутболістиЛига ЕвропыООО ФК Динамо КиевШовковский Александр

Дата і час 04 жовтня 2024 г., 16:50     Переглядів Переглядів: 1639
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.060956