АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 16°C
Чернігів: 13°C
Суми: 11°C
Львів: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 16°C

У РФ помер актор Андрій Неретін, який пародіював російську владу

Читать на русском
У РФ помер актор Андрій Неретін, який пародіював російську владу
У РФ помер актор Андрій Неретін, який пародіював російську владу

У Росії помер актор Андрій Неретін, відомий роллю депутата Віталія Налівкіна. Йому було 48 років.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Йдеться про те, що він помер у лікарні в ніч проти неділі, 6 жовтня. Попередньо відомо, що причиною смерті став відірваний тромб.

Також зазначається, що в липні він переніс операцію на кульшовому суглобі. Вона пройшла успішно, але 48-річний Неретін спочатку користувався милицями, а згодом палицею. Останнім часом він нібито йшов на поправку і не скаржився на здоров’я.

Два дні перед цим Неретіну стало раптово зле вдома, після чого його терміново госпіталізували. Проте лікарі не змогли його врятувати.

Зазначають, що він давно не знімався, що його дуже турбувало. Окрім цього, актор мав фінансові труднощі — друзі винаймали для нього житло і возили до Петербурга на операцію. Залишившись без роботи, Неретін працював сторожем на продуктовій базі, але мусив залишити роботу через погане самопочуття.

За словами близьких, рік тому він припинив вживати алкоголь, але нещодавно зірвався через нові звинувачення проти його команди. Повідомляється, що перед смертю Неретін вживав алкоголь упродовж кількох днів.

Раніше російський депутат В’ячеслав Гнездилов у своїх соцмережах звернув увагу на те, що Неретін хворий і потребує допомоги. На його думку, після завершення знімання відомої серії скетчів Неретін залишився без коштів і жив у бараці на околиці Уссурійська. Працювати самостійно вже не міг і практично був прикутий до ліжка через некроз кульшового суглоба.

Також повідомляється, що близькі Неретіна не мають коштів на похорон. Передбачається, що рідні та друзі будуть збирати кошти на поховання серед його шанувальників.

Як Неретін здобув популярність

Шоу про депутата Віталія Налівкіна з’явилося у 2019 році на YouTube-каналі BARAKuda. У ньому Неретін зіграв "голову виконавчого комітету Уссурійська", пародіюючи російських чиновників. Деякі серії зібрали до 6 мільйонів переглядів.

 tdiqtidzeiqezant

В одному з епізодів Налівкін нібито стріляв із гранатомета по плакату путінської партії "Єдина Росія". Після випуску авторів притягнули до кримінальної відповідальності за статтею "Хуліганство", і знімання зупинили. Крім хуліганства, їх також звинувачують у виробництві вибухових речовин. Творцям скетчів загрожує до 15 років колонії.

Налівкін не з’являвся на YouTube майже вісім місяців, але 5 квітня вийшов новий ролик з депутатом. У цьому відео вже не було звичної сатири на російських чиновників і пародій на регіональні новини.

Налівкін фактично підтримав російську війну проти України. У відео вигаданий депутат звернувся до глядачів, оголосивши, що власники каналу запустили в Уссурійську виробництво захисного екіпірування для російських військових. Хоча Налівкін безпосередньо не згадує війну проти України, на екіпіруванні видно букву V — один із символів російського вторгнення.


Теги: смертьПародияАктерыАкториРоссияРосіяНеретин Андрей

Дата і час 06 жовтня 2024 г., 17:57     Переглядів Переглядів: 2106
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.140291