АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 12°C
Львів: 16°C
Ужгород: 16°C
Луцьк: 17°C
Рівне: 16°C

Під Варшавою іноземець вистрілив у поляка, який намагався захистити українку

Читать на русском
Під Варшавою іноземець вистрілив у поляка, який намагався захистити українку
Під Варшавою іноземець вистрілив у поляка, який намагався захистити українку

Випадки злочинів з використанням вогнепальної зброї є особливою небезпекою, тому в таких ситуаціях поліція мобілізує всі ресурси для затримання злочинців. Один із таких інцидентів стався 29 вересня в Отвоцьку, що під Варшавою. У ході конфлікту 43-річний громадянин Грузії відкрив стрілянину по 34-річному поляку, який намагався захистити свою партнерку - 25-річну громадянку України.

За даними поліції, українка разом із партнером перебувала у продовольчому магазині. Під час покупок 43-річний грузин діяв неналежним чином стосовно жінки. Виходячи з магазину, вона повідомила про це свого партнера, який вирішив розібратися із грубіяном. У відповідь грузин витягнув зброю і почав стрілянину по автомобілю, випустивши близько шести куль, після чого втік з місця події. На щастя, ніхто не був поранений.

На місце події негайно прибули поліцейські патрулі та слідчі. В автомобілі в підголівнику сидіння було виявлено кулю.

Усі підрозділи поліції Отвоцька розпочали пошукову операцію та перевірили ймовірні шляхи втечі злочинця. Завдяки оперативній роботі слідчих та використанню сучасних методів пошуку було виділено ключові місця, де чоловік міг ховатися. Хоча в результаті обшуків семи приміщень в Отвоцьку та Варшаві злочинця не було знайдено, поліцейські встановили, що він збирається залишити країну і вийшли на його слід.

Затримання відбулося у Радзейовіцах (Мазовецьке воєводство, 43 км від Варшави), де оперативники за підтримки антитерористичного підрозділу та Відділу оперативної техніки Головного управління поліції Варшави заарештували двох громадян Грузії.

Перший, 43-річний чоловік, підозрюється у стрільбі, а другий, 39-річний, допомагав злочинцеві у спробі втекти. Під час арешту у старшого з чоловіків було виявлено вогнепальну зброю револьверного типу, з якої, ймовірно, було зроблено постріли, а також наркотичні речовини. Проте затриманий стверджував, що це не його зброя і він не знає, як вона опинилася поряд із нею.

43-річний громадянин Грузії підозрюється у замаху на вбивство, а також у незаконному зберіганні зброї та наркотиків. «Того, хто стріляв», помістили під варту на три місяці, йому загрожує довічне ув’язнення. Його спільник перебуває під поліцейським наглядом та може отримати до 5 років позбавлення волі за співучасть у злочині.

 qhiqqhidztidetant

 


Теги: СтрельбастрілянинаПольщаПольшаВаршава

Дата і час 09 жовтня 2024 г., 13:57     Переглядів Переглядів: 1969
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.6826