АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

У росЗМІ розповіли, росіяни якого віку найохочіше йдуть на війну проти України

Читать на русском
У росЗМІ розповіли, росіяни якого віку найохочіше йдуть на війну проти України
У росЗМІ розповіли, росіяни якого віку найохочіше йдуть на війну проти України

У російській армії спостерігається значне збільшення кількості контрактників старше 45 років, які вирушають на війну з Україною. У Москві ця вікова група вже становить половину всіх нових добровольців.

Про це повідомляє російське видання, посилаючись на власні джерела. Причини цього зростання, як зазначають інсайдери в військових колах та московській мерії, пов’язані з помітною нестачею молодих людей, готових приєднатися до лав окупантів.

Військові, що знаходяться на фронті, скаржаться на значну кількість старших бійців, які нині складають більшість особового складу. Представник російського парламенту, який нещодавно повернувся з зони бойових дій, зауважив, що 50% окупантів – "це старі, яких викошує".

В одному з підрозділів російського ВДВ, що воює на херсонському напрямку, повідомляють, що близько 40% нових контрактників старше 50 років. Згідно з інформацією з московської мерії, середній вік новобранців з початку року зріс з 40 до 50 років, а серед добровольців є навіть ті, кому за 60.

Ці дані корелюють із загальною статистикою російських втрат у війні. За інформацією "Медіазони" та Бі-бі-сі, у 2024 році підтверджено загибель 2475 добровольців старше 45 років. Це на 18% більше, ніж у 2023 році, і втричі більше, ніж у 2022 році.

Варто зазначити, що середньодобові втрати російських окупаційних військ у війні проти України досягли нового місячного максимуму. Таку статистику наводять за вересень 2024 року.


Теги: ВС РФРосіяРоссияМобилизацияМобілізація

Дата і час 10 жовтня 2024 г., 00:11     Переглядів Переглядів: 1501
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.246702