АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 16°C
Харків: 13°C
Дніпро: 15°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 13°C
Львів: 17°C
Ужгород: 17°C
Луцьк: 17°C
Рівне: 16°C

У Хмельницькому студент після побиття опинився в реанімації

Читать на русском
У Хмельницькому студент після побиття опинився в реанімації
У Хмельницькому студент після побиття опинився в реанімації

Проблеми у хлопця почалися відразу з початком навчального року. У нього швидко закінчувалися кошти, однак він не розповідав нічого батькам, каже мати потерпілого.

У Хмельницькому правоохоронці розслідують факт побиття першокурсника старшим студентом. Через отримані травми постраждалого доставили до реанімації. Про бійку в гуртожитку повідомили в поліції Хмельниччини.

"Поліцейські встановлюють обставини бійки в гуртожитку, внаслідок якої 15-річний студент потрапив до лікарні. За фактом слідчі поліції зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що побиття сталося 2 жовтня близько 23:00 в одному з гуртожитків міста Хмельницький. Між двома студентами 17 та 15 років виник конфлікт, під час якого старший хлопець побив молодшого. Після побиття останнього доставили до лікарні.

3 жовтня правоохоронці за цим фактом відкрили кримінальне провадження, а всіх учасників та свідків конфлікту встановили та допитали. Зараз триває досудове розслідування та вирішується питання про повідомлення про підозру.

Як розповіла мати побитого 15-річного підлітка Дениса Мельника Наталія виданню vsim.ua, у гуртожитку у її сина вимагали гроші, що і стало причиною побиття.

Жінка каже, що проблеми в сина почалися відразу з початком навчального року. У нього швидко закінчувалися кошти, втім, він не розповідав нічого батькам.

2 жовтня, близько опівночі, Денис знову зателефонував матері та просив гроші. Далі жінка намагалася додзвонитися до сина, але він не відповідав.

"Мене побили, вимагають двісті гривень", — отримала жінка повідомлення і відразу після цього звернулася до поліції.

Як з’ясувалося, близько 23:00 Дениса побив у гуртожитку 17-річний студент Богдан.

"Там ситуація така була: він вимагав у нього ті гроші, а потім раптом почав бити. У кімнаті було 5 чи 6 хлопців. Бив один. Хтось намагався розборонити, той (третьокурсник. — Ред.) почав їм погрожувати: "Я з вами розберуся". Було велике відео, але вони його стерли, бо він погрожував. Скинули лише коротке відео", — розповіла мати підлітка.

Швидку викликали дівчата, які жили поверхом нижче. Вони ж сповістили вчителів, та коменданта гуртожитку.

Денис понад тиждень перебував у реанімації в Хмельницькій міській дитячій лікарні. Зараз його перевели до хірургічного відділення.

"Йому не можна ні повертатися, ні рухатися, бо є розрив селезінки, крововилив — на селезінці утворилася кіста, забій нирок, пішли зміни в легенях, є рідина в легенях — йому важко дихати. Ще голова побита, він весь був синій: голова, груди, струс головного мозку, — розповіла мати Дениса.

Зі слів матері потерпілого, 17-річний Богдан, який побив її сина, родом із села Суслівці, Летичівської територіальної громади. Він — сирота. Його виховують прийомні батьки. За її словами, її син — не єдиний, кого ображав Богдан. Він знущався з іншого першокурсника, через що той навіть не ночував у своїй кімнаті.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ККУ — умисне тяжке тілесне ушкодження. Наталія зазначила, що до керівництва училища претензій не має, але вимагає справедливого покарання для нападника.


Теги: ИзбиениепобиттяСтудентРеанімаціяреанимацияХмельницькийХмельницкий

Дата і час 10 жовтня 2024 г., 18:13     Переглядів Переглядів: 2000
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.064981