АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 12°C
Львів: 16°C
Ужгород: 16°C
Луцьк: 17°C
Рівне: 16°C

Зеленський і Макрон поділилися подробицями перемовин

Читать на русском
Зеленський і Макрон поділилися подробицями перемовин
Зеленський і Макрон поділилися подробицями перемовин

Президент України Володимир Зеленський та президент Франції Емманюель Макрон коротко поділилися змістом їхніх переговорів у Єлисейському палаці 10 жовтня. Лідери виступили перед пресою з короткими коментарями близько 19:00 за Києвом. Зеленський, нагадаємо, прибув на зустріч близько 16:30.

"Я поділився з Емманюелем нашими планами – "планом перемоги" та іншими, розповів про ситуацію на полі бою… Перед зимою нам знадобиться ваша підтримка. Ми вдячні за все, що ви робите для нас".

У подальших коментарях він згадав, що обговорював питання про боєприпаси та про зняття обмежень для України на використання західної далекобійної зброї, оскільки Україна не може повністю покрити свої потреби дронами власного виробництва. 

"Того, що є, зараз недостатньо. Ми шукаємо фінансування на цю потребу – для внутрішнього виробництва, і чекаємо також дозволу від наших партнерів", – сказав Зеленський.

Макрон зі свого боку деталізував, що український президент розкрив йому деталі "плану перемоги". "Це був для нас важливий етап, можливість обговорити наступні тижні та місяці, роботу як військового, так і дипломатичного характеру. 

На уточнюючі питання Макрон відповів, що масштаби допомоги Франції у наданні зброї та у підготовці українських військових залишаються такими ж, як і в попередні місяці. 


Теги: ПереговорыПереговориЗеленскийМакрон ЭммануэльМакрон ЕмануельМакрон

Дата і час 10 жовтня 2024 г., 20:28     Переглядів Переглядів: 1654
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.260823