АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Злодію в законі "Хмєло" продовжили термін затримання на 6 місяців

Читать на русском
Злодію в законі "Хмєло" продовжили термін затримання на 6 місяців
Злодію в законі "Хмєло" продовжили термін затримання на 6 місяців

Дніпровський районний суд міста Києва задовольнив позов міграційників щодо продовження на 6 місяців терміну затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення з одночасним поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців 63-річного уродженця Грузії Георгія Хмелідзе, який відомий у статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Хмєло".

Відповідне рішення 24 вересня 2024 року ухвалила служителька Феміди Олена Хромова.

 qhiquqideeidztant

З його тексту випливає: суддя визнала безпідставною ініціативу адвокатів представника найвищої касти кримінального світу, які клопотали про звільнення їхнього клієнта під заставу в розмірі 100 прожиткових мінімумів - 302,8 тис. грн. Окрім цього, в палаці правосуддя залишили без уваги аргументи членів родини "Хмєло", які посилалися на те, що останній є інвалідом 1 групи, потребує стороннього догляду через вади здоров’я та проведення медичного обстеження/операційного втручання.

Суд дійшов висновків: ідентифікація Георгія Гівійовича, попри скерування окремих запитів та листів до відповідних установ, й понині не завершена, тож наявні законні підстави для пролонгації строку ізоляції його від суспільства в стінах депортаційного центру.

Один з найбільш впливових на вітчизняних теренах представників злочинного світу останні пів року провів в стінах Миколаївського ПТПІ. Спусковим гачком для затримання "Хмєло" та запроторення підсанкційного кримінального генерала до депцентру став датований 4 березня 2024 року указ президента України №142/2024 щодо позбавлення Хмелідзе українського громадянства (текст відповідного документа й понині не оприлюднений на сайті голови держави).

З матеріалів суду відомо: відповідно до указу президента Грузії від 2 березня 2010 року №146, було припинено громадянство "Хмєло" на його етнічній Батьківщині. З урахуванням цього, наразі Георгій Гівійович не має документів, які б надавали йому право як перебувати на території України, так і залишити територію нашої держави. Судові баталії в справі провідника інтересів "руставського клану" тривають.

detective-info.com.ua


Теги: ПТПИзатриманнязадержаниеХмелидзе Георгий (Хмело)Воры в законеВор в законе

Дата і час 02 жовтня 2024 г., 08:15     Переглядів Переглядів: 1432
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.931815