АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Офіцер ЗСУ поділився причинами, чому російські військові часто скоюють самогубства на передовій

Читать на русском
Офіцер ЗСУ поділився причинами, чому російські військові часто скоюють самогубства на передовій
Офіцер ЗСУ поділився причинами, чому російські військові часто скоюють самогубства на передовій

За словами Юрія Федоренка, більшість "кадировців" становлять так звані "війська примусу". Вони з’являються там, де у росіян виникають проблеми з дисципліною, вичерпався ударно-штурмовий потенціал, тож до лав набирають усіх, кого можна залучити, аби не знижувати темпів наступу.

На Харківщині російські війська намагаються зосередити майже 45-тисячне угруповання. Про це "24 каналу" розповів командир батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він повідомив, що поблизу Липців також були помічені підрозділи "кадировців". Їх рідко залучають у російській армії до виконання ударно-штурмових задач.

Отже, за словами Федоренка, "кадировці" можуть брати участь у диверсійно-розвідувальних операціях. Серед них є також навчені бійці. Вони займаються також розвідкою за допомогою БПЛА.

Однак, як заявив військовий, більшість "кадировців" складають так звані "війська примусу". Вони з’являються там, де у росіян виникають проблеми з дисципліною, вичерпався ударно-штурмовий потенціал, тому до лав набирають усіх, кого можна залучити, щоб не знижувати темпів наступу.

Військовий заявив, що у "кадировців" є дозвіл на застосування примусу в російських військах і ПВК.

"Зокрема на демонстративне побиття, фізичні покарання і навіть страти", — підкреслив Федоренко.

Він зазначив, що росіяни рідко здаються в полон. Це тому, що серед них проводяться агітаційні кампанії. Їм розповідають про те, що українці нібито катуватимуть їх. Однак є ще одна причина — вони бояться повертатися до своїх.

"Навіть після того, як окупанти отримують легкі поранення на полі бою, дуже рідко вони повертаються до своїх. Іноді ворог обирає пустити собі кулю в лоб, бо так легше потрапити в пекло, ніж повернутися до "кадировців", які їх заб’ють", — пояснив командир батальйону.


Теги: ПередоваяНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуФедоренка ЮрийСамоубийствоСамогубствооккупантыфронтВойнаВійнаокупанти

Дата і час 08 жовтня 2024 г., 15:33     Переглядів Переглядів: 1514
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.069039