АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

"Досить смертей!": оборону Авдївської промзони підсилили двома турелями "Шабля"

Читати українською
"Досить смертей!": оборону Авдївської промзони підсилили двома турелями "Шабля"
"Досить смертей!": оборону Авдївської промзони підсилили двома турелями "Шабля"

Дистанційні бойові модулі "Шабля" дозволяють українським бійцям тримати під контролем найбільш загрожені ділянки, не ризикуючи життям

"Нічні жахи російських терористів вже в ‎Авдіївці! Ще два дистанційні бойові модулі (турелі) "‎Шабля" встановили в тамтешній промзоні! Вони не лише стріляють, вони дійсно рятують життя солдатів", –інформують волонтери People’s Project.

Бійці кажуть, що турелі вже змінили ситуацію на фронті, запевнили у проекті, і пояснили: "Там, де наші захисники тримають оборону з "Шаблями", російсько-терористичні диверсанти й розвідники бояться навіть висунутись!"

Також волонтери оприлюднили сьогоднішнє відео з околиць Авдіївки, куди прибули турелі.

 

 

У "Народному проекті" розповіли: дистанційний бойовий модуль "Шабля" – це поворотна платформа, на яку можна встановити будь-яку легку протипіхотну та навіть протитанкову зброю. Окрім того, турель обладнана відеокамерою, яка дозволяє на відстані керувати роботою зброї. Завдяки системі дистанційного керування рівень безпеки життя бійців ‎ЗСУ суттєво підвищується.

"Наші інженери працюють майже цілодобово, щоб зробити якнайбільше таких пристроїв... Але, друзі, ворог не спить. Він шукає шляхи обійти все це. Тому маємо продовжувати підтримку хлопців на фронті. Згодні? Отже, досить смертей!" – закликали волонтери. Про поточні потреби бійців можна дізнатись на сторінці проекту у Facebook та на сайті People’s Project.

 

 

Нагадаємо, волонтери "Народного проекту" взялись забезпечити оборонців Авдіївки модулями "Шабля" наприкінці березня. Як працюють установки у зоні АТО, вони показали у короткому відеоролику.

 

5.ua


Теги: АТО

Дата и время 05 июня 2016 г., 22:32     Просмотров Просмотров: 3282
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.103701