АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Відома продюсерка обурена діями працівників супермаркету “Сільпо”

Читати українською
Відома продюсерка обурена діями працівників супермаркету “Сільпо”
Відома продюсерка обурена діями працівників супермаркету “Сільпо”

“Не думала, що писатиму такий пост. Але! Вкурвила мене сьогоднішня ситуація в Сільпо, що по вул. Мазепи (Івано-Франківськ)”, – пишеЛена Кулик.

Жінка розповіла про хамське поводження персоналу, касирку, яка ніби не розмагнітила якусь із пляшок, через що спрацювала сигналізація на одній із рамок, а ще про крики охоронця, який втік.

“Сільпо !!! Передостання каса. Дівчинка мило посміхалась. А от на сусідній покупець ображався, що йому відверто хамлять, і хамили попередньому покупцеві. Я ще втішилась, що ми з чоловіком не на останню касу стали. Розрахувалися. Виходимо з магазину, пакет в мене – рамка волає. Повертаюся. Дівчинка на касі, яка мене обслуговувала, сміється і голосно тішиться, що якусь з пляшок не розмагнітила. До мене біжать два охоронці. Я стаю між касою і виходом. На мене споглядають усі відвідувачі магазину – мабуть шоу програму з крадійкою очікують. Дивлюсь на касирку, яка далі тішиться. Охорона, у вигляді одного з двох хлопчиків, в мене за спиною каже: “Ми тут, чек!” Відповідаю: “І я тут”. І тут один з охоронців як гаркне мені “Чек!!!” Як в тюрмі чи швидше в себе в селі на п’яних розборках. Реально тупо крикнув в лице! Я не стрималася і підвищила голос: “Що і як ви щойно сказали??? Ви як до мене говорите??” В цього бидляка навіть пика з офігівшим виразом обличчя не змінилася. Бо він, бач, охоронець, курвамать! Тут в нього за спиною з грьобаним чеком в руках лунає голос мого чоловіка, який також повернувся до Сільпо. На запитання: “Ти як з моєю дружиною розмовляєш?” наглий бидлуватий дрищавий охоронець, зваживши свої “охоронні” можливості навіть за умови присутності напарника, з’їхав. Типу поглянув в чек і втік. Не подивився в пакет, не дав розмагнітити, що там не розмагнітилося. Просто звалив вбік! Касирка далі тішилася. На прохання покликати адміністратора ніхто навіть не звернув уваги. Продовжувати цирк не хотілося. Вийшли через знову волаючу рамку! В мене декілька запитань до Сільпо: 1. Якого дідька касирка, яка щось там не розмагнітила, тішилася і раділа а поруч касирка хамила покупцям? 2. Якого фіга ви берете на роботу неадекватних бидляків, які собі дозволяють хамити, а коли бачать, що можуть отримати в рило – тікають? 3. Чому жодна скотина не вибачилася??? “, – пише Лена Кулик.


Теги: Сильпо

Дата и время 15 августа 2016 г., 19:00     Просмотров Просмотров: 4127
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.703261