АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 14°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 15°C
Сумы: 11°C
Львов: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 16°C
Ровно: 16°C

Україна впустила російських інспекторів на авіабазу в Миргороді

Читати українською
Україна впустила російських інспекторів на авіабазу в Миргороді
Україна впустила російських інспекторів на авіабазу в Миргороді

У генштабі пояснюють, що українські військові братимуть участь в аналогічному проекті в РФ.

Росіяни пробралися до військової частини Миргородської бригади тактичної авіації. Українські військові опір не чинили, бо мусять виконувати міжнародні зобов’язання, йдеться в сюжеті .

Військо інспектують представники ОБСЄ, в складі делегації були й громадяни РФ. Іноземці відвідували частину в межах Віденського документа, підписаного 2011 року. За ним, кожні 5 років Україна має показувати свою техніку та зброю “для зміцнення довіри і безпеки”. Для цього в небо було піднято Су-27, котрий показав фігури вищого пілотажу.

Українські військові опір не чинили, бо мусять виконувати міжнародні зобов’язання. Українське військо інспектують представники ОБСЄ. Іноземна делегація відвідує українські військові частини в межах Віденського документа, підписаного 2011 року.

За демонстраційним показом спостерігали понад 60 військових із різних країн світу. Вони побачили не лише вправність пілотів, але й відродження самої авіабази. Там, де пару років тому росли бур’яни – тепер модернізують бойові машини та проводять навчання нових льотчиків. Іноземці все активно фотографують і розпитують про особливості навчальних програм. Усе б нічого, якби серед гостей не було росіян. Чоловік у сорочці намагається бути непомітним для журналістів. “Шановні кореспонденти, не заважайте моїй роботі. Я у складі групи місії ОБСЄ, звертайтеся до старшого групи”, – відповідав він на питання.

“У нас основне – транспарентність, відкритість. Тому він бачить те, що і всі країни ОБСЄ. Ми також будемо брати участь у такому ж заході на території Росії. Потім порівняють ОБСЄ, хто з нас відкритіший”, – пояснив начальник управління верифікації генштабу ЗСУ Андрій Гудзь. qhiquqiqkxiqurant

 

Джерело: ТСН


Теги: РосіяГудзь АндрійМиргородУкраїнські військові

Дата и время 10 сентября 2016 г., 00:05     Просмотров Просмотров: 2400
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.077229