АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 18°C
Харьков: 19°C
Днепр: 20°C
Одесса: 22°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 17°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 14°C
Ровно: 15°C

Захист Насірова подав клопотання в САП про закриття кримінальної справи

Читати українською
Захист Насірова подав клопотання в САП про закриття кримінальної справи
Захист Насірова подав клопотання в САП про закриття кримінальної справи
Адвокати тимчасово відстороненого від виконання посадових обов’язків глави ДФС Романа Насірова подали в САП клопотання про закриття кримінального провадження проти нього.
 
Про це сам Насиров повідомив на своїй сторінці в соцмережі. За його словами, позиція юристів така - в справі немає складу злочину, рішення про податкові розстрочки і податкові зобов’язання є законними і обгрунтованими, в діях Насірова немає зловживання службовим становищем і він не завдав шкоди державі чи окремим особам і не мав такого наміру. "Картина злочину - це пазл, повинен складатися з конкретних елементів.
 
І якщо немає жодного з елементів, відповідно і справи немає і не може бути. Ще раз підкреслюю, що кампанія проти мене абсолютно ангажована і політизована. Детективи НАБУ, на мою думку, переслідували якісь інші цілі, замість проведення справедливого розслідування", - заявив Насіров. Він нагадав, що за час керівництва ДФС видав близько 10 000 розстрочок для приблизно 5-6 тисяч компаній, а детективи, нібито, не з’ясували правову природу розстрочення або відстрочення грошових зобов’язань платників податків ".
 
Насіров передбачає, що справа проти нього - піар. Нагадаємо, сьогодні в Шевченківському районному суді Києві почнеться розгляд обвинувального акта щодо Романа Насірова. 

Теги: АдвокатНАБУНасіров РоманДФС

Дата и время 27 ноября 2017 г., 19:57     Просмотров Просмотров: 1485
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.107701