АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

У львівському ОХМАТДИТі лікарка приймала дітей в нетверезому стані

Читати українською
У львівському ОХМАТДИТі лікарка приймала дітей в нетверезому стані
У львівському ОХМАТДИТі лікарка приймала дітей в нетверезому стані

15 квітня, у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» було затримано лікаря педіатра Олену Бабич, яка перебувала на робочому місці у стані видимого алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє кореспондент Форпосту.  

Правопорушення виявили одні з батьків, що прийшли до лікарні. Вони зателефонували у поліцію та написали заяву. Правоохоронці забрали ймовірно нетверезу жінку на освідчення.  

"Об 11 годині ранку вона була вже "готова", хоча сказала, що це їй не заважає оглядати дітей. І головне, що вона там була не одна така, бо, з її слів, медсестра "виставляла" за народження онука(-чки), вживала вся зміна. Лікар, оглянувши дочку, сказала, що вона здорова, нічого не призначила, скерування на аналізи не дала.

Після огляду у тверезого лікаря і здачі аналізів, поставили діагноз початкова стадія ангіни, призначили антибіотик та інші ліки. А у сина, вона почула свист у грудях, хоча інший лікар це не підтвердив, на щастя. Прикро те, що ніхто із батьків, хто потрапив до неї на огляд швидше за нас, не відреагували. Раджу їм повторно оглянути дітей у лікаря, бо хто знає, що вона ще пропустила і які хвороби у них познаходила", - коментує ситуацію заявниця пані Оксана у спільноті "Варта1" у Фейсбуку.  

Оновлено: Головний лікар «ОХМАТДИТу» Мар’яна Возниця підтвердила факти правопорушень та попросила вибачення у пацієнтів. За словами керівника, було оформлено адміністративне правопорушення. Також вона пообіцяла провести службове розслідування та вжити найсуворіших заходів покарання щодо інших працівників медзакладу.

 qhiquqidzziqdhantУ львівському ОХМАТДÐ?Ті лікарка приймала дітей в нетверезому стані


Теги: Бабич ЕленахалатністьП’яніОхматдитЛьвіська обллікарняЛьвівлікарі

Дата и время 16 апреля 2018 г., 10:55     Просмотров Просмотров: 3067
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.074446