АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 14°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 15°C
Сумы: 11°C
Львов: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 16°C
Ровно: 16°C

В’ятрович розповів про ахілесову п’яту Путіна

Читати українською
В’ятрович розповів про ахілесову п’яту Путіна
В’ятрович розповів про ахілесову п’яту Путіна

Якщо Путін схоче знову повторити російський сценарій в Україні, це закінчиться для нього крахом і, можливо, колись у перспективі він і зрозуміє, що це початок його погибелі.

В ефірі передачі “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” історик і очільник Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович розказав про ахіллесову п’яту президента Росії Путіна.

“Ключовий меседж російської пропаганди – це “один народ”. Це меседж, який постійно посилається і на Росію, і на Україну. І насправді, мені здається, що в цьому якраз і є ахіллесова п’ята Путіна і його режиму – він щиро в це вірить.

Він щиро вірить, що ми один народ, і що з українцями можна робити так само, як і з росіянами. І те, що він робив безпосередньо з українцями, коли мав такі можливості за часів Януковича, його не навчило, що українці таки інші, що з українцями просто “закручуванням гайок”, залякуванням і т. д. працювати не можна, бо це закінчиться крахом. Якщо він схоче знову повторити російський сценарій в Україні, воно тільки закінчиться для нього крахом і, можливо, колись у перспективі він і зрозуміє, що теза “один народ” – це початок його погибелі”.


Теги: Соколова ЯнинаВятрович ВладимирПутін

Дата и время 13 мая 2019 г., 22:01     Просмотров Просмотров: 1649
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.068086