АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

ДБР почало розслідування проти САП через справу Продана

Читати українською
ДБР почало розслідування проти САП через справу Продана
ДБР почало розслідування проти САП через справу Продана

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за підозрою в підробці матеріалів справи колишнього виконуючого обов’язки голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, який підозрювався у незаконному збагаченні на 89 млн гривень.

Про це йдеться в матеріалах суду, передають Українські Новини.

Зазначено, що справу Держбюро розслідувань відкрило 6 березня на виконання рішень судів, що задовольнили скарги адвокатів Продана. Вони вимагали від ДБР відкрити справу проти першого заступника голови САП Володимира Кривенка.

Кримінальне провадження відкрито за фактом службового підроблення прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час розслідування справи Продана. Зокрема, захист екс-в.о. голови ДФС вважає, що прокурори САП спеціально відправляли фотокопії повісток на допит Продану та членам його сім’ї через месенджери Viber і WatsApp, достовірно знаючи, що вони не використовують вказані засоби зв’язку.

Також захист утверждае, що свідок у справі проти Продана відмовився від своїх показань, але прокурори не вказали цей факт в матеріалах справи. Крім того, екс-глава ГФС стверджує, що прокурори САП спеціально вказали неправильну дату направлення листа про виїзд його за кордон у листопаді 2018 року. Суд у липні поточного року дозволив слідчим ДБР вилучити у Генпрокуратурі матеріали кримінальної справи Продана.


Теги: незаконне збагаченняДержбюро розслідуваньСАППродан Мирослав

Дата и время 24 июля 2019 г., 15:32     Просмотров Просмотров: 1062
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.107413