АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 18°C
Харьков: 19°C
Днепр: 20°C
Одесса: 22°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 17°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 14°C
Ровно: 15°C

Жилін визнав некомпетентність Захарченка і Плотницького і закликав їх піти у відставку

Читати українською

Організатор терористичного угруповання “Оплот” Євгеній Жилін назвав Плотницького і Захарченка некомпетентними і закликав їх піти у відставку. 

Лідер терористичного угруповання “Оплот” Євгеній Жилін у інтерв’ю одного з російських пропагандистських каналів розповів про своє бачення ситуації в окупованому Донбасі. За його словами, нинішні “лідери” квазіутворень “ЛНР” та “ДНР” викликало масове невдоволення у окупованого населення. Від Захарченка та Плотницького “очікували чесності і порядності, а не того, якими виставили ці “лідери”.

Жилін нещадно розкритикував “республіки” як державний організм: “чому створили слідчі органи, але не створили суди”? “Як людей можна засуджувати, не надаючи при цьому їм право довести свою невинність”? Опосередковано він визнав, що на підконтрольних терористам територіях коїться повне беззаконня, склалась ситуація, де царює повна відсутність законності та правопорядку, справедливості. І це йому не подобається. Очільники терористів планують і далі воювати і наступати, а “будувати державність” вони не збираються”.

На переконання Жиліна змінити ситуацію можна лише заміною керівництва терористичних “республік”. Захарченко і Плотницький виявили свою повну некомпетентність. І лідер терористів “Оплоту” закликає їх піти у відставку добровільно, за прикладом Гіркіна.

Також під час бесіди цей терорист зізнався у своїх попередніх злочинах. Так, за його словами, ще працюючи у МВС діяв за радянськими методами і впроваджував відповідні порядки. Розповів він і про створення своєї бандитської організації “Оплот” та її діяльність у Харкові. Жилін зізнається, що на антимайдан вийшов для захисту “русского міра”. Після втечі Януковича до Жиліна у Харків приїздив Олександр Захарченко (нинішній лідер “ДНР”), дружні відносини з яким встановилися вже тоді, навесні 2014 р. Його він призначив головою донецького “Оплоту”.

Також він зізнався, що збройний переворот проросійських терористів на Донбасі стався завдяки появі Гіркіна. Тоді він усім заявив, що готовий убивати заради своїх політичних ідей, і за таким же принципом набирав своє оточення – “Стрєлков та людина, яка готова була убивати, ліквідувати усіх ворогів”. Цим, за словами Жиліна, Гіркін здобув собі авторитет серед місцевих терористів. Водночас він намагається заперечити факт, що Гіркіна направили російські спецслужби. В той же час невдовзі він визнав, що Росія тяжіє над “Новоросією”, і впливає на її “лідерів”.

Під час бесіди з його вуст пролунала цікава обмовка: Гіркін виступав проти того, щоб роздавати зброю “зброду”, який наїхав, а Жилін хотів ескалації конфлікту, і роздавати його усім бажаючим. Також він підтвердив. що разом із ними виступили “звичайні люди” – шахтарі, бандити, контрабандисти – “сіль землі русской”. Зізнається, що саме за його участі ці “русскіє” були масово набрані до бандформування “Оплот” та інших терористичних формувань і перепідготовлені для участі у бойових діях.

Імовірно, у цьому інтерв’ю агент спецслужб Росії Євгеній Жилін готує глядачів до ліквідації або ж заміни керівництва терористичних утворень Донбасу. Нагадаємо, що ще з 2011 р. діяльність його бандформування “Оплот” відбувалась за участі не лише режиму Януковича, а й ФСБ Росії, яка всіляко сприяла йому для утримання свого впливу на кримінал України.

Информатор


Теги: Плотницкий ИгорьЗахарченко АлександрЖилин Евгений

Дата и время 08 апреля 2015 г., 23:27     Просмотров Просмотров: 5999
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.543589