АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Азаров заявив, що підтримує “ДНР” і поклявся у вірності терористам

Читати українською
Азаров заявив, що підтримує “ДНР” і поклявся у вірності терористам
Азаров заявив, що підтримує “ДНР” і поклявся у вірності терористам

Микола Азаров вперше відкрито підтримав терористичне “ополчення” Донбасу, назвавши його боротьбу справедливою, а також порівнявши президента України Петра Порошенка  та Кабмін з поплічниками гітлерівської Німеччини.

Про це скандальний екс-очільник українського уряду написав на своїй сторінці у соцмережі, інформують Патріоти України. Азаров заявив, що Революція Гідності на Майдані була всього лише “жахливою провокацією”, а агресія Росії, якої, як він вважає, немає, це лише “основа зомбування населення України” . Микола Янович переживає, що в Україні тепер відбувається “культивування ненависті до всього російського….

Це нацистська ідеологія, яка …. стала основою бандерівських формувань, з тією лише різницею, що “росіяни” стали іменуватися “москалями”, – продовжує екс-прем’єр. “… що стосується російського вторгнення, міфічних танкових колон. Думаю, що в наш час якби це мало місце, то США, європейські лідери мали б про це достовірну інформацію, яка була б надана засобам масової інформації. … міф про російську агресію потрібен для виправдання АТО, а АТО необхідна київській владі для встановлення в країні репресивного режиму і грабежу населення “, – запевняє політик. “Українців зомбують тим, що Донбас – дотаційний, нібито без Донбасу Україна заживе ще краще. Це чергова брехня.

Донбас – це не просто територія, це промислове серце української економіки. Формула цього регіону:”Вугілля-енергія-кокс-метал-машини” давала нам майже половину всієї валютної виручки. Тому руйнування Донбасу – це розвал економіки України, це високі податки, високі тарифи, це безвихідна бідність українців надовго “, – налякав українців Азаров. За його словами, єдиним алгоритмом, за яким країна вийде з кризи – мир, переговори з “ополченням” та відновлення Донбасу, а також зміна теперішньої влади.

Нагадаємо, вчора на брифінгу речник СБУ Маркіян Лубківський розповів, що Азаров, а також екс-нардепи Царьов та Олійник причетні до фінансування терористичних актів та розхитування ситуації в Україні.


Джерело: http://patrioty.org.ua


Теги: ДНРАзаров

Дата и время 10 апреля 2015 г., 22:07     Просмотров Просмотров: 5155
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.962812