АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 15°C
Харьков: 14°C
Днепр: 16°C
Одесса: 19°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 14°C
Львов: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

З’явилися фото викрадачів бізнесмена Сергія Ткаченка

Читати українською
З’явилися фото викрадачів бізнесмена Сергія Ткаченка
З’явилися фото викрадачів бізнесмена Сергія Ткаченка

На причетність до викрадення 58-річного акціонера "Севастопольського судно-ремонтного заводу "Південний" Сергія Ткаченка, якого зловмисники два тижні тримали в заручниках, вимагаючи сплатити їм викуп за звільнення, перевіряються 7 осіб. П’ятьом з цих чоловіків вже оголошено про підозру, повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

Мова йде про мешканців Києва та Київської області, які схопили Ткаченка 1 липня 2020 року в приміщенні столичного салону краси, надягнули на нього кайданки та надалі тримали прикутим до батареї в підвальному приміщенні будинку по вулиці Козацькій в Голосіївському районі Києва.

15 липня 2020 року правоохоронцям вдалося звільнити заручника та затримати причетних до організації та здійснення злочину. По гарячих слідах міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив: до кіднеппінгу дотичні троє зловмисників

16 липня 2020 року правоохоронці влаштували брифінг, де поділилися деталями проведеної спецоперації. Тут голова Нацполіції Ігор Клименко окремо зауважив - слідство вважає причетними до викрадення бізнесмена вже п’ятьох достойників. А сам Ткаченко розповів, як під час тримання  в заручниках його нещадно били та вимагали сплатити 25 млн. дол. 

Аналогічними даними станом на обід 16 липня 2020 оперують у прокуратурі міста Києва. Згідно повідомленню на сайті відомства, тут вже погодили підозру 5 чоловікам, яким інкримінується викрадення (ч.2 ст.146 КК УКраїни) та катування (ч.2 ст.127 КК України) Сергія Ткаченка, а також вимагання в бізнесмена грошей (ч.3 ст.189 КК України). 

За інформацією джерел Dетектив-Info, мова йде про 38-річного Романа Шияна, 43-річного Віталія Паскалова, 31-річного Олексій Соловйова, 54-річного Ігоря Григор’єва та 47-річного Ігоря Горецького.

(Зліва направо - Ігор Григор’єв, Олексій Соловйов, Роман Шиян, Віталій Паскалов та Ігор Горецький)

(Затримання Олексія Соловйова)

(Затримання Віталія Паскалова)

Наші співрозмовники вказують, що окрім цієї п’ятірки 15 липня 2020 року правоохоронці затримали ще двох чоловіків. Мова йде про 41-річного Максима Мурзіна та 44-річного водія автотранспортної частини УЗ ОРС ЦЗ ДСНС України Олега Горецького (рідного брата Ігоря Горецького). Станом на момент підготовки цього матеріалу цій парочці не було висунуто офіційної підозри.

(Зліва направо - Максим Мурзін та Олег Горецький)


Теги: Григор’єв ІгорШиян РоманГорецький ІгорПаскалов ВіталійСоловйов ОлексійПідозраКриміналВикраденнязатриманняТкаченко Сергей

Дата и время 16 июля 2020 г., 20:41     Просмотров Просмотров: 2137
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
1.130813