АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Призначенням Олега Татарова Банкова хоче послабити Авакова

Читати українською
Призначенням Олега Татарова Банкова хоче послабити Авакова
Призначенням Олега Татарова Банкова хоче послабити Авакова

У Фейсбуці обурюються призначенням Олега Татарова заступником керівника ОПУ. Йому доручили займатися правоохоронним напрямком.

Мовляв, як так – Татаров переслідував активістів Майдану, працюючи заступником начальника Головного слідчого управління МВС за часів Януковича і Захарченка.

Відповідне призначення дійсно дуже неоднозначне, навряд чи промайданівський виборець Зеленського зрозуміє його. Але крім зради, тут є ще один цікавий аспект. Схоже, між Офісом президента і Аваковим назріває протистояння.

Нагадаю для тих, хто забув або пропустив. На днях радник Єрмака Михайло Подоляк в інтерв’ю розповів, як Зеленський делікатно, але чітко пояснив Авакову, хто в країні президент. На слова Подоляка можна було б не звертати увагу, якби не указ про призначення Татарова заступником Єрмака.

Того самого Татарова, який шість років тому на Майдані був по другу сторону барикад від Авакова і наступні роки не змінював свою позицію та ніяк не співпрацював з МВС, яке очолив Борисович.

Цікаво було б дізнатися, що думає Аваков про призначення Татарова в ОПУ. Тільки щось мені підказує, що він не надто радий такому кадровому рішенню Зеленського. Аж надто очевидно, що Татарова призначили заступником Єрмака не для підсилення Авакова у правоохоронному напрямку, а для протистояння з ним.

Мар’ян Ощановський


Теги: ЗеленскийЕрмак АлександрПодоляк МихаилОфіс президента УкраїниТатаров ОлегАваков АрсенАваков

Дата и время 06 августа 2020 г., 10:28     Просмотров Просмотров: 2989
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.081366