АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

На Донбасі бойовики 5 разів порушили “тишу”

Читати українською
На Донбасі бойовики 5 разів порушили “тишу”
На Донбасі бойовики 5 разів порушили “тишу”

На Донбасі 3 жовтня збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів не було.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Так, стрілецьку зброю противник застосовував в районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем – неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої. На ділянках поблизу населених пунктів Водяне і Мар’їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета. 

Військовослужбовці збройних сил продовжують локалізувати вогнища пожеж і надавати допомогу місцевим жителям. Так, вчора наші захисники працювали у населеному пункті Воронове, де внаслідок пожеж зруйновані будинки, пошкоджено водопровід, електромережі, газопровід та об’єкти інфраструктури.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил відновлюють житлові будинки та об’єкти інфраструктури. За минулу добу вони відремонтували 10 будинків, на шести об’єктах роботи тривають. Крім того, саперами ДСНС розміновано більш ніж чотири гектари території в прифронтовому районі та передано на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предметів, відзначають у штабі.

З початку доби, 4 жовтня, порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.


Теги: Війна на Донбасівойна АТОВойнаООСДонбасс

Дата и время 04 октября 2020 г., 09:25     Просмотров Просмотров: 682
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.067656