АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 13°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 16°C
Чернигов: 13°C
Сумы: 11°C
Львов: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 15°C
Ровно: 16°C

У Миколаєві кандидат у депутати обурився перекриттям руху через похорон бійця

Читати українською
У Миколаєві кандидат у депутати обурився перекриттям руху через похорон бійця
У Миколаєві кандидат у депутати обурився перекриттям руху через похорон бійця

16 травня в Миколаєві хоронили Артура Кашапова - воїна АТО, заступника командира 79-ої окремої аеромобільної бригади. Через похоронну процесію було перекрито кілька центральних вулиць міста, що надзвичайно обурило місцевого кандидата в депутати Максима Невінчаного. Свій пост він розмістив в групі «Автобидло Миколаїв».

Новину повідомляє «Преса України».

«Проїжджав в місто і побачив що перекритий весь Проспект Героїв Сталінграда. Ховали АТОшніка. Як ви вважаєте панове експерти і просто обурені порушеннями ПДР, чи можна зупиняти транспортний потік заради АТОшніка, який врізався в дерево? Підкреслюю, не загинув у бою (!!!!)»- написав Невінчаний в соцмережі.

 qhiquqixzidruant 

Про самого Максима Невінчаний відомо, що він є громадським діячем, керує «Комітетом народний контроль» і консультує депутата Верховної Ради (правда, невідомо, якого). Також є інформація про те, що Невінчаний хоче балотуватися в депутати на найближчих виборах.

Громадськість обурилася опублікованими постом. Адже Артур Кашапов - шановний багатьма чоловік. У нього надзвичайний послужний список.

«Для мене він так і залишиться завжди життєрадісним голосом в рації. Безжурний, незламний лицар ордена Богдана Хмельницького, кавелер ордена «За мужність» майор Артур «Кіло» Кашапов. Пекельні бої в секторі Д, сотні врятованих при прориві. Рейд в тилу російських військ. Старий термінал Донецького аеропорту. Логвинове», - написав радник Президента України Юрій Бірюков на своїй сторінці в соцмережі.

Відомо, що Кашапов потрапив в ДТП не з нещасливої необережності, а в сильному душевному хвилюванні, так як поспішав на похорон своєї 8-місячної дочки. Тому 16 травня в похоронній процесії брали участь не тільки родичі, колеги та друзі загиблого бійця, а й просто місцеві жителі, а також представники міської адміністрації. І все ж Невінчаний вважає, що це не є приводом для перекриття руху на дорозі. Він був такий не один.

«Миколаїв ... Йде колона на чолі машина ДАІ ... хоч би хто то зупинився, не треба виходити і т.д. просто зупиніться і постійте 7-8 хвилин, і все. Ні, треба їхати, підрізати, затискати і обурено сигналити, типу, що ви тут влаштували, тим більше в голові після машини ДАІ йшов бронетранспортер Спартан!!»- обурюється боєць з позивним Маршалл.

У соцмережах бурхливо відреагували на публікацію Невінчаного в групі «Автобидло Миколаїв».

«Я готовий зустрітися в Миколаєві з цим ... і пояснити йому, чому в місті перекрили рух під час похорону нашого Брата, який загинув у ДТП після того, як у нього, Десантника, померла від хвороби восьмимісячна дочка», - написав на своїй сторінці в соцмережі Олексій Мочанов. 

«Їй богу, так образити пам’ять бойового побратима ще не вдавалося нікому. І так розлютити десантників 79-ки», - вважає Юрій Бірюков.

http://uapress.info


Теги: Невенчанный МаксимНиколаев

Дата и время 17 мая 2015 г., 10:18     Просмотров Просмотров: 5782
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.064183