АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 20°C
Днепр: 22°C
Одесса: 21°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 19°C
Львов: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцк: 12°C
Ровно: 13°C

У Києві затримано невідомого, який стріляв у працівників ремонтної бригади

Читати українською
У Києві затримано невідомого, який стріляв у працівників ремонтної бригади
У Києві затримано невідомого, який стріляв у працівників ремонтної бригади

Київавтодор повідомляє: «По працівникам ремонтної бригади КП ШЕУ Печерського району невідомий відкрив вогонь – одна людина отримала поранення.

Сьогодні вдень працівники КП ШЕУ Печерського району виконували поточний ремонт Залізничного шосе і Військового проїзду. Зокрема, фрезерували старе покриття. Під час робіт до ремонтної бригади приїхав невідомий чоловік на білому автомобілі марки «Reno».

 qhiqqkikqiqekant

 

Він розпочав словесний конфлікт, – пише Вартові Еспресо. Зрештою, відкрив вогонь. Перший постріл був у повітря. Наступний – по людях. Поранення отримав механізатор фрези. З місця інциденту нападник втік.

На місце викликали поліцію і медиків. Нині працівника госпіталізовано. На фото саме той чоловік, який відкрив вогонь проти дорожньої бригади і автівка, на якій він втік. У місті ввели план Сирена.

Патрульні оперативно розшукали Renault на одній з вулиць Печерського району, але він був порожній. Інспектори швидко опитали перехожих та з’ясували, що водій, ймовірно пересів до автомобіля Volkswagen як пасажир. Завдяки пильності інспекторів, які спостерігають за безпекою через камери відеоспостереження, патрульні дізналися напрямок руху Volkswagen.

Транспортний засіб зупинили на проспекті Валерія Лобановського. Патрульні затримали пасажира, який підпадав під опис. З собою чоловік мав предмет, схожий на пістолет, своєї участі у події не заперечував. Наразі патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Печерського району.



Теги: ІнцидентКиївавтодорзатриманняпораненняКиїв

Дата и время 21 апреля 2021 г., 20:53     Просмотров Просмотров: 792
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.419024