АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Через мізерні зарплати чоловіків в Макіївці збунтувалися дружини шахтарів

Читати українською
Через мізерні зарплати чоловіків в Макіївці збунтувалися дружини шахтарів
Через мізерні зарплати чоловіків в Макіївці збунтувалися дружини шахтарів

В окупованому шахтарському місті Макіївка страйкують сім’ї шахтарів. Вони досягли дна бідності, адже змушені виживати на 100 російських рублів на тиждень. Самопроголошена влада, яка прийшла на зміну «української хунті», не виконує своїх зобов’язань про щасливе і забезпечене життя.

Новину повідомляє «Преса України».

У Макіївці шахтарям виплачують настільки низькі зарплати, що сім’ї змушені в буквальному сенсі виживати на ці гроші. Більше того - їх ще й примудряються затримувати. Обурені дружини шахтарів. Яким потрібно думати про те, як прогодувати дітей на мізерні гроші, вирішили страйкувати перед керівництвом шахт.

На одному з інформаційних ресурсів терористів в соцмережах було викладено відео бунту дружин шахтарів. До них вийшов чоловік, який, очевидно, представляє керівництво шахти, але який не представився.

«Скільки ви витрачаєте на тиждень, скажіть нам? Сто рублів, як і ми?! »- обурено кричали йому зневірені жінки.

Судячи з того, про що вони обурено заявляли, шахтарям у Макіївці виплачують тільки 10% вартості видобутого вугілля. При цьому примудряються ще й затримувати виплату зарплат. Але, відзначають бунтівниці, вугілля відвантажується постійно - а значить продається. Звідки ж затримки?

«У Макіївці страйкують дружини шахтарів. Тому що одна справа розповідати, як добре буде жити без української хунти, і зовсім інша - це обіцяне солодке життя налагодити» - йдеться в тексті, який супроводжує відео. 

Це вже не перший бунт в окупованій Макіївці. Раніше місцевими шахтарями шахти Ясинівська Глибока була проведена акція протесту проти тотальної невиплати заробітної плати - вони відмовилися підніматися на поверхню із забою.

uapress.info


Теги: МакеевкаШахтеры

Дата и время 06 октября 2015 г., 12:03     Просмотров Просмотров: 4056
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.085633