АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 14°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 15°C
Сумы: 11°C
Львов: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 16°C
Ровно: 16°C

Я тебя, с*ку запомнил, или Почему теперь майданить у нас собираются менты

Читати українською
Я тебя, с*ку запомнил, или Почему теперь майданить у нас собираются менты
Я тебя, с*ку запомнил, или Почему теперь майданить у нас собираются менты

Коли середина гнила, яку гарненьку форму не натягни, мерзота усе одно полізе назовні.

У нас тут намічається новий Майдан - на цей раз ментівський :) Збираються галасувати під МВС та Радою. Заявлено близько 5 тисяч учасників.

Я прочитав цю новину і думаю - ой, а чого ж це раптом?)) Нам же розказують, яка в нас найкраща в світі і найкрутіша нова поліція (як і найсильніша армія на континенті). Розпіарили у ЗМІ та соцмережах, понабирали юнаків та дівиць з симпатичними обличчями. І розказали, як вдосконалять існуючу правоохоронну систему, зробивши переатестацію тих мєнтів, що сумлінно (і не дуже також) працювали на благо Батьківщини.

Добре казочка оповідається, та не так гарно справа робиться. На практиці увесь цей задум переатестації задля підвищення ефективності кадрового составу вилився у банальне відсіювання непатріотичніх елементів а також пропихування своїх - кумів-сватів-братів. Коли волаєш "Слава Україні" - хороший мєнт. Не дай тобі боже сумніватися хоч на йоту у націдеї - будеш ти бідний. На то вона й Нацполіція. 

Вже починає з’являтися інформація, як одного поліцейського примушували вставати на коліна і просити вибачення у Небесної сотні. Думаєте, вигадки? Не може бути такого бесчинства, це ж офіційні структури? А у комісіях сидять, наприклад, активісти Автомайдану. Кожен з цілою купою особистих образ, за які, нарешті, випала можливість помститися. От вам заява безпосередньо від члена атестаційної комісії (його ще Шарій висміював на днях). І він не вбачає жодної упередженості у своїх словах, - навпаки бачить себе вершителем правосуддя...

 qhiddtiutidrtant


Більше того, нас усіх заоохочують писати доноси! Тобто шикарно виходить. Не подобається, мені, приміром наш участковий - вигадаю на нього щось, напишу доноса, і якщо я постараюся і дуже правдоподобні речі про нього розкажу, не пройде ментівська рожа переатестацію! Уявляєте, як багатьом тепер можна помститися, хто тебе колись скривджував?..





От і вийшли протестувати сьогодні менти. Бо є купа людей, яким, наприклад, залишилося рік-два до пенсії, а продовжити роботу не можуть, бо не пройшли переатестацію. Але чи подібні дрібниці хвилюють свідомих активістів? Хлоп’яга, що тільки встав з-за шкільної парти, проте завзято кричить "Слава Україні" і голосно співає гімн, набагато ж краще забеспечить правопорядок, аніж чоловік з родиною та дітьми, який все життя пропрацював у МВС.

kozak-pravdorub.livejournal.com


Теги: МитингМилиция

Дата и время 13 декабря 2015 г., 22:19     Просмотров Просмотров: 3635
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.067863