АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 15°C
Харьков: 14°C
Днепр: 16°C
Одесса: 19°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 14°C
Львов: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

Максим Гольдарб. Той, хто поміняв бронежилети на Рендж Ровер?

Читати українською

Поставки амунції для української армії контролює "махровий корупціонер з минулої влади" Максим Гольдарб - колишній прокурор м. Дебальцеве, що потрапив до Києва в часи Януковича і Пшонки.

Зараз він працює директором департаменту внутрішнього аудиту в Міноборони. Про це пише журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у Фейсбуку. "В Міністерстві оборони працює такий собі Максим Гольдарб. Це якщо у вас є досі питання, чому армія без бронежилетів, то відповідь очевидна - поставки амунції контролює махровий корупціонер з минулої влади. Цей Гольдарб - колишній прокурор міста Дебальцеве, потрапив в Київ в часи Януковича і Пшонки. Кришував нелегальний видобуток піску і хизуався переді мною та оператором новеньким Рейндж-Ровером" - повідомив Гнап. Крім того, за його словами, заступник міністра оборони Мехед, згідно зі службовими рапортами, "бухав з ФСБ-шниками і садив їх за свій компьютер"

Дивлячись на це, навіть не знаєш, де більший ворог - під Слов’янськом чи в теплих київських кабінетах Міністерства оборони." - підсумовує Дмитро Гнап.

http://intvua.com/


Теги: Гольдарб

Дата и время 05 июля 2014 г., 17:05     Просмотров Просмотров: 6454
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.162262