АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 15°C
Харьков: 14°C
Днепр: 16°C
Одесса: 19°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 14°C
Львов: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

Британія удвічі збільшить обсяг військової допомоги Україні

Читати українською
Британія удвічі збільшить обсяг військової допомоги Україні
Британія удвічі збільшить обсяг військової допомоги Україні

Під час брифінгу в Києві міністр із питань Збройних Сил Великої Британії Пенні Модант заявила, що держава вирішила збільшити обсяги військової допомоги для України приблизно вдвічі.

«Ми продовжуватимемо допомагати. Велика Британія затвердила рішення подвоїти допомогу. Окрім того, ми продовжимо надавати дорадчу підтримку. Це передбачено і підписаним 17 березня цього року Меморандумом у галузі оборони, який відкриває для нас низку нових можливостей, нових проектів. Ми з нетерпінням очікуємо на початок реалізації цих проектів», − цитує Укрінформ Модант.
 
Зазначимо, під час підписання Меморандуму міністр оборони України Степан Полторак назвав допомогу британської сторони важливим аспектом для протидії російській агресії й переформатування ЗСУ відповідно до стандартів НАТО.
 
Міністр із питань ЗС також підкреслила, що Британія має намір підтримувати українських партнерів не лише тимчасово, але й у довгостроковій перспективі. 
 
«Нещодавно була важлива дата − друга річниця незаконного вторгнення РФ на територію України. Ми відчуваємо гордість за Україну і за ті зміни, що відбулися останнім часом. Ця гордість формується у наших політиків, які уважно слідкують за подіями у вашій державі. Ця гордість передається нашим військовим, яких ми направляємо сюди, які у тісній співпраці з українськими військовослужбовцями, пліч-о-пліч, надають їм допомогу у процесі підготовки», − підкреслила високопосадовець.
 
politicua.com
 

 


Теги: УкраинаВоенная помощьБритания

Дата и время 19 марта 2016 г., 23:41     Просмотров Просмотров: 1851
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
1.015406