АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Бійці "Айдару" наставили автомат на генерала, і він мусив позадкувати?..

Читать на русском
Бійці "Айдару" наставили автомат на генерала, і він мусив позадкувати?..
Бійці "Айдару" наставили автомат на генерала, і він мусив позадкувати?..

Генерал-майор,  командир сил АТО в Луганській області Ігор Воронченко вночі приїздив до бійців батальйону "Айдар", аби визволити із полону мера-сепаратиста Сергія Кравченка. Але мусив позадкувати. Про це заявив луганський журналіст і профспілковий діяч Всеволод Філімоненко на Фейсбук:  "Сьогодні під покривом ночі до місця утримання терористів і сепаратистів, заарештованих добровольчим батальйоном "Айдар", прибув легендарний генерал СБУ і командувач АТО Ігор Воронченко. Мета візиту генерала була — викрасти мера Луганська Сергія Кравченка, затриманого за посягання на територіальну цілісність держави України. Та бійці "Айдару" швидко зрозуміли план Воронченка і зайняли бойові позиції для оборони ізолятора, не ставши чекати на появу спецпідрозділу "Альфа". Тож командувач АТО, поцілувавши дуло добровольчого автомата, пішов з порожніми руками".


Бійці "Айдару"  затримали мера Луганська  Кравченка 7 серпня в містечку Щастя.

http://ipress.ua/media/gallery/full/3/3/333333-3333333333-1_b64e0.jpg eiqetidzxiqkuant


Приблизно о 14:00 Сергій Кравченко намагався покинути місто Луганськ через блокпост у Щасті. Бійці батальйону "Айдар" помітили його разом з дружиною і песиком на задньому сидінні автомобіля Skoda Octavia, що належить сусідам луганського міського голови. У нього вилучили 200 тисяч доларів готівкою.

Тим часом сайт "Трибуна" повідомив, що бійці Правого сектора на Донеччині очікують на штурм їхньої бази міліцейським підрозділом. "Трибуна" пише: 

"Готуємось до оборони бази, кажуть, що менти можуть штурмувати,  - повідомляє боєць Українського Добровольчого корпусу Руслан. — Колишні  беркутівці відкрито нам кажуть: якщо дадуть команду, вони нас будуть рвати. Коротше, нічого не помінялося. Наступними будуть інші добровольчі батальйони..."


Хто ж готує команду вдарити у спину бійцям, які стоять на вістрі українських збройних сил на околицях Донецька? Якщо це достовірна інформація, ясна річ.

http://ndilo.com.ua


Теги: Кравченко СергейВоронченко Игорь

Дата і час 10 серпня 2014 г., 13:27     Переглядів Переглядів: 5933
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.581639