АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 11°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 11°C
Львів: 16°C
Ужгород: 15°C
Луцьк: 16°C
Рівне: 16°C

Сікорський: Путін запропонував Польщі окупувати Львів

Читать на русском
Сікорський: Путін запропонував Польщі окупувати Львів
Сікорський: Путін запропонував Польщі окупувати Львів

Колишній міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський розповів про плани Росії щодо поділу території України, в чому запропонували взяти участь і Польщі. 

Цю новину передає «Преса України».

За словами Сікорського, Кремль постійно посилав сигнали Варшаві з ідеєю ввести війська в Україну для окупації Львова, який Володимир Путін вважав польським містом. 

«Путін хотів, щоб Польща, направила війська в Україну. Це були сигнали, які вони нам надсилали. Ми знали, що це те, про що вони думають протягом багатьох років... Це була одна з перших речей, яку Путін сказав прем’єр-міністру Дональду Туску, коли він відвідав Москву. Він продовжував говорити, що Україна - штучна країна і що Львів - це польське місто, і чому б нам просто не розібратися разом», - заявив Сікорський у своєму останньому інтерв’ю.

Колишній глава МЗС Польщі впевнений, що Путін зважився на військову агресію, оскільки не сприймає всерйоз здатність країн НАТО відповісти йому, тому президент Росії цілком може зважитися на захоплення країн Балтики.

«Путін думає, що він зіткнувся з купкою слабаків. І він думає, що ми не підемо на війну, щоб захищати країни Балтії. Ви знаєте, може бути, він і правий», - кинув камінь у город НАТО Сікорський.

Варто відзначити, що така відвертість високопоставленого польського чиновника може стати приводом для міжнародного скандалу і ударом по європейському лобі Росії, які намагаються відбілити Кремль від образу агресорів. Хоча факти вказують на те, що режим Володимира Путіна в Росії зможе далі зберігати владу тільки за рахунок зовнішньої агресії, вигадуючи все нового ворога і лякаючи ним свій народ.

http://uapress.info


Теги: ПутинПольшаСикорский

Дата і час 20 жовтня 2014 г., 18:16     Переглядів Переглядів: 4085
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.064669