АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Загиблі в авіакатастрофі у Тверській області РФ

Читать на русском
Загиблі в авіакатастрофі у Тверській області РФ
Загиблі в авіакатастрофі у Тверській області РФ

Федеральне агентство повітряного транспорту країни-агресорки Росії опублікувало повний список усіх, хто перебував у літаку Embraer ERG 135 ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина під час нібито авіакастрофи у Тверській області. У списку є сам Пригожин, а також засновник ПВК Дмитро Уткін.

Список людей, які перебували в літаку Пригожина, опублікували на офіційному Telegram-каналі Росавіації. Раніше повідомлялося, що загинули усі, хто був там. Серед них:

- Propustin Sergey;

- Makaryan Evgeniy;

- Totmin Aleksandr;

- Chekalov Valeriy;

- Utkin Dmitriy;

- Matuseev Nikolay;

- Prigozhin Evgeniy.

Члени екіпажу:

- Levshin Aleksei, командир;

- Karimov Rustam, другий пілот;

- Raspopova Kristina, бортпровідник.

Росавіація підтвердила загибель Пригожина та Уткіна: повний список загиблих в авіакатастрофі у Тверській області РФ qhiqqhiqtqidttant

Російські пропагандисти повідомили, що пошукова операція на місці авіакатастрофи у Тверській області завершилася. Знайшли тіла всіх 10 людей, які перебували на борту.

Окрім Пригожина, в літаку разом із ним перебували і двоє його заступників.

Дмитро Уткін – підполковник запасу, до 2013 року – командир 700-го окремого загону спецназу 2-ї окремої бригади спецназу ГРУ Міноборони РФ. Командир "Вагнера".

Валерій Чекалов – ексбізнесмен, був пов’язаний із бізнес-структурами Пригожина. Заступник Пригожина у ПВК "Вагнер", який, ймовірно, відповідав за роботу служби безпеки угруповання.

Євген Макарян – окупант ПВК "Вагнер", знаходиться у списках сайту "Миротворець". Олександр Тотмін – член ПВК "Вагнер". За даними українського сайту "Миротворець", воював у Судані.

Пропустін Сергій – член ПВК "Вагнер", розвідник-гранатометник, знаходиться у списках українського сайту "Миротворець".

Олександр Тотмін – найманець ПВК «Вагнер»

Зазначимо, що бізнес-джет Embraer Legacy 600 Пригожина, який розбився в Росії, міг бути збитий ракетами протиповітряної оборони (ППО). Під час падіння в небі було зафіксовано характерні газопарові сліди від ракет ППО, повідомили Telegram-канали Blitz і Grey Zone.

Літак Пригожина падав вертикально вниз

Також зазначається, що очевидці авіакатастрофи не лише бачили інверсійні сліди в небі, а й чули "два розриви, характерні для ППО". Крім того, на фюзеляжі літака, що вже впав, видно численні отвори, які виглядають як пошкодження від попадання боєприпасів ППО.

Літак Пригожина після падіння – отвори на фюзеляжі

Теги: ПВОППОСайт МиротворецМіноборони РФМинобороны РоссииЧВК ВагнераЧВК ВагнерАвиакрушениеАвіакатастрофаРосавиацияУткин ДмитрийПригожинЕвгений ПригожинРоссияТверская область

Дата і час 24 серпня 2023 г., 00:20     Переглядів Переглядів: 2694
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.142154