АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Окупанти скаржаться, що ЗСУ рознесли їхню колону під Новомихайлівкою: "Боляче дивитися"

Читать на русском
Окупанти скаржаться, що ЗСУ рознесли їхню колону під Новомихайлівкою: "Боляче дивитися"
Окупанти скаржаться, що ЗСУ рознесли їхню колону під Новомихайлівкою: "Боляче дивитися"

Колона російської техніки не доїхала на штурм позицій Сил оборони в районі Новомихайлівки, оскільки її з усіх боків атакували FPV-дрони.

На Донеччині в районі Новомихайлівки Сили оборони знищили колону ворожої техніки. Відео розгрому із сумом постять російські військкори і плачуться, що командування ЗС РФ не робить висновків. Зокрема, про це в своєму телеграм-каналі написав російський військкор Максим Калашников.

"Знову нашу колону рознесли бандерівські дрони. Новомихайлівка. Дивитись гірко. Тобто прикриття з неба немає. Ні малокаліберних гарматних зенітних комплексів, ні зенітних кулеметів, ні малої РЕБ. І ніби немає сумного досвіду ЗСУ у літньо-осінньому "контрнаступі". У чому сенс таких атак? У тому, щоб прозвітувати про активні дії та ордени заробити, поклавши своїх? I wanna be a Берія", — написав він.

 eiqeeiqeeideeant

Інший військкор Роман Сапоньков теж жаліється на українські дрони, які налітають на російські колони.

"Сьогоднішня спроба наших воїнів наступати в районі Новомихайлівки. Я чесно, не знаю як це коментувати, як можна не враховувати фактор FPV дронів на 30 січня 2024 року, будучи генералом-адміралом, який малює план атаки? Де досвід від літньої спроби контрнаступу ЗСУ? Як можна дозволяти собі втрачати стільки техніки на день, стільки людей? Цілковита тупість і некомпетентність", — обурився він.

Він наголосив, що в ЗС РФ немає зараз жодного масового захисту від дронів противника, а все що встановлюють вже давно застаріло і не перекриває нові частоти ЗСУ.

 

Російські військкори до своїх постів додали відео, яке зафільмували бійці 72-ї бригади ЗСУ. На ньому видно колону з щонайменше 12 танків, яка йде на штурм. До "штурму" колона так і не доїхала. Дорогою її атакували FPV-дрони Сил оборони. На кадрах видно, як ворожі танки один за одним перетворюються на брухт, а вцілілі окупанти розбігаються хто куди.


Теги: окупантиоккупантыВС РФНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 02 лютого 2024 г., 02:27     Переглядів Переглядів: 2578
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.076532